Millet İttifakı Şanlıurfa’da toplanacak mı?

Urfanatik Tv ekranlarında yayımlanan Gülizar Gülebak ile Benim Kadrajım programının bu haftaki konuğu Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Niyazi Yan...

 Millet İttifakı Şanlıurfa’da toplanacak mı?

14.12.2022 - 14:08

Güncelleme : 14.12.2022 - 14:08

Urfanatik Tv ekranlarında yayımlanan Gülizar Gülebak ile Benim Kadrajım programının bu haftaki konuğu Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz oldu.

Urfanatik Tv ekranlarında yayınlanan Gülizar Gülebak ile Benim Kadrajım programı farklı konu ve konuklarla ekranlara gelmeye devam ediyor. Eğitimden ekonomiye, siyasetten sanata birçok konunun ele alındığı programın bu hafta ki konuğu Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz oldu.

Gülizar Gülebak’ın sorularını yanıtlayan Başkan Mustafa Niyazi Yanmaz, Millet İttifakı Şanlıurfa’da toplanacak mı sorusuyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.

 

“MİLLET İTTİFAKININ MİTİNGLERİ BAŞLIYOR”

Başkan Yanmaz, “Genel idare kurulunda da bu konuşuldu bu tarz çalışmaları tahminen 1 Ocak’a doğru bitecek 1 Ocak’tan sonra millet ittifakı illerde mitingler tertipleyecek ve mitinglerinde formatları belli olacak. CHP, İYİ Parti, Demokrat Partisi, Saadet Partisi, Deva Partisi, Gelecek Partisi onların birlikte katılımıyla 1 Ocak’tan itibaren meydan mitingleri başlayacak o süreç içerisinde yani bütün altyapı çalışmaları, bütün teknik ekonomide, hukukta, demokrasi de, sosyal yaşantıda bütün güçlendirdiğimiz parlamenter sistemde hiçbir eksik kalmadan bütün bürokratik çalışmalar yapıldıktan sonra araziye inilecek” dedi.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın