REMZİ TÜRKMEN’DEN AK PARTİ İL BAŞKANINA ZİYARET

Eski Başbakanlardan Binali Yıldırım’ın Danışmanı olan Remzi Türkmen, Şanlıurfa Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı'yı Makamında Ziyaret Etti.Urfa Milli Türk Talebe Birliğinin talebesi, Urfa Milli Gen...

 REMZİ TÜRKMEN’DEN AK PARTİ İL BAŞKANINA ZİYARET

02.06.2021 - 11:55

Güncelleme : 02.06.2021 - 12:00

Eski Başbakanlardan Binali Yıldırım’ın Danışmanı olan Remzi Türkmen, Şanlıurfa Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı’yı Makamında Ziyaret Etti.

Urfa Milli Türk Talebe Birliğinin talebesi, Urfa Milli Gençlik Vakfı Kurucusu, Milli Görüş tabanının itibar ettiği isimlerden olan ve Çeyrek asırdır Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde önemli birimlerinde Müdürlük yapan aynı zamanda yıllardır çizgisi sapmayan Türkmen Ak il Başkanlığı ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, İl Başkanı Kırıkcı’nın çok başarılı olduğunu kısa zamanda partiyi toparladığını partili, partisiz her kesiminde takdir gördüğünü, Bununda Ak partinin urfada yükselecek anlamına geldiğini, Kendisinide Ekip olarak Kırıkcı’yı desteklediklerini ifade etti.

Ak parti il başkanı Abdurrahman KIRIKÇI, Eski Başbakanlardan Binali Yıldırım’ın Danışmanı olan Remzi Türkmen yaptığı nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve teşekkür etti.

HASAN GÜLER

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın