URSU HASTANESİYLE İLGİLİ İLGİNÇ GELİŞME

Şanlıurfa’da, 2016 yılında SGK’nın sözleşmesini feshetmesinin ardından kapanan Özel Ursu Hastanesi yeniden gündeme geldi.İddiaya göre Özel Ursu Hastanesi, işadamı 12 Milyon lira karşılığında Ahmet Bilmez...

 URSU HASTANESİYLE İLGİLİ İLGİNÇ GELİŞME

13.08.2021 - 12:09

Güncelleme : 13.08.2021 - 12:09

Şanlıurfa’da, 2016 yılında SGK’nın sözleşmesini feshetmesinin ardından kapanan Özel Ursu Hastanesi yeniden gündeme geldi.

İddiaya göre Özel Ursu Hastanesi, işadamı 12 Milyon lira karşılığında Ahmet Bilmez’e satıldı. Ödeme planı 30 Nisan 20222’de tamamlanacak şekilde ayarlandı. Hastaneye 8 milyon ruhsat bedeli, 4 milyon içerisindeki demirbaş malzemeler olmak üzere 12 Milyon lira fiyat biçildi. Ahmet Bilmez, hastanenin satışı ile ilgili bambaşka bir iddia ortaya attı. Sözleşmenin yapıldığı Nisan 2022 tarihine kadar aylık 250 bin lira artı KDV kira ödeyeceğine dair protokol imzalayan Bilmez 400 bin lira da peşinat ödediğini iddia ederek belgelerini yayınladı. Tüm bunlar yaşanırken, Özel Ursu Hastanesinin önceki dönem Eyyübiye Belediye Başkanlığı yapan Mehmet Ekinci’ye satıldığı öne sürüldü.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından veryansın eden Ahmet Bilmez açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Özel Ursu Hastanesini 25.05.2021 tarihinde hastanenin sahipleri ile anlaşarak 400.000 tl peşinat göndererek şartları anlaşarak satın aldım.2 gün sonra benim özel ursu hastanesini satın aldığımı duyan Ak Parti Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci işimi bozarak hastaneyi kendisi aldı.işimiz bozan ve hastaneyi elimden alan Mehmet Ekinciye ve sözlerinden dönen yazar ve çakmak ile doğantürk ailesine bu etik olmayan davranışı yakıştırmadım. inşallah en kısa zamanda hatalarından dönüp cemaate gelirler.ben kendim cemaatten kaçmıyorum.ama kendileri cemaaten kaçıyorlar.eğer mehmet ekinci dürüst bir insansa en kısa zamanda cemaate gelir ve bu işi çözüme kavuşturur.ben belgeli konuşuyorum. Bu hareketi Ak Parti eski belediye başkanlığı yapmış Mehmet Ekinci’ye yakıştırmıyorum.inşallah en kısa zamanda mehmet ekinci hatasından döner.Mehmet Ekinciye burdan sesleniyorum ben bir vatandaş olarak kaçmıyorum.sen eski bir belediye başkanı olarak benden kaçıyorsun.seni cemaate bekliyorum Mehmet Ekinci cemaat ne karar verirse ben kabul ediyorum.

 

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın