Sözünü tutmayan Canpolat’a vatandaşlardan sert tepki!

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde yapılmayan kapalı semt pazar yeri için vatandaşlar isyan etmeye devam ediyor.Haliliye belediye başka...

 Sözünü tutmayan Canpolat’a vatandaşlardan sert tepki!

08.04.2022 - 14:15

Güncelleme : 08.04.2022 - 14:15

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde yapılmayan kapalı semt pazar yeri için vatandaşlar isyan etmeye devam ediyor.

Haliliye belediye başkanı Mehmet Canpolat’ın seçim vaatlerinden biri olan kapalı semt pazarının 3 yıl aradan geçmesine rağmen tek bir çivi çakılmayan mahallede vatandaşların tepkisi çığ  gibi büyüyor.

Yaklaşık 20 bin nüfusa sahip olan Haliliye ilçesine bağlı İpekyol Mahallesinde yapılması planlanan ama yıllardır yapılmayan kapalı semt pazarı yeri vatandaşların tepkilerine neden olmaya devam ediyor.

Mahalle muhtarı ve vatandaşların defalarca dile getirmesine rağmen vatandaşı ciddiye almayan Haliliye belediyesi her geçen gün vatandaşı mağdur etmeye devam ediyor.

Sık sık Urfanatik Whatsapp ihbar hattına şikayetlerini dile getiren Haliliye’nin en işlek mahallerinden biri olan İpekyolu mahallesinde  ikamet eden vatandaşlar sokak ortasında semt pazarının kurulmasına tepki gösteren vatandaşlar mahallenin kapanması ve pazar sonrası mahallede oluşan çirkin görüntüleri çekerek bizlere göndermeye devam ediyor.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın