Şanlıurfa’da en heyecanlı yolculuk

Şanlıurfa’da hac vazifesini yerine getirmek isteyen vatandaşlar yola çıkmaya başladı. Hac kafilesini Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve İl Müftüsü Ra...

 Şanlıurfa’da en heyecanlı yolculuk

06.06.2023 - 11:49

Güncelleme : 06.06.2023 - 11:49

Şanlıurfa’da hac vazifesini yerine getirmek isteyen vatandaşlar yola çıkmaya başladı. Hac kafilesini Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve İl Müftüsü Ramazan Tolan GAP Havalimanından uğurladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Organizasyonu ile İslam’ın şartlarından biri olan Hac vazifesini gerçekleştirmek isteyen vatandaşların yolculuğu başladı. Şanlıurfa’da da yüzlerce hacı adayı kutsal topraklara ulaşmak için yola çıkmaya başladı. 262 kişilik Hacı kafilesi GAP Havalimanında yakınları tarafından uğurlandı.

Yapılan uğurlama törenine Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve İl Müftüsü Ramazan Tolan da katılım sağladı. Vali Ayhan yola çıkan hacı adayları için “Hayırla gitsinler, hayırla dönsünler”  ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan şu ifadelere yer verdi;

“Hayatlarının en güzel yolculuğuna çıkacak olan hemşehrilerimizi, onlar için büyük önem atfeden bu güzel günde yalnız bırakmadık… Hac vazifesini yapmak üzere kutsal topraklara giden 262 kişilik ilk kafileyi, dualarla uğurladık. Hayırla gitsinler, hayırla dönsünler.

Hacı adayları 30 Mayıs ile 24 Haziran tarihleri arasında kutsal topraklara gidecek ve 3 ile 28 Temmuz tarihleri arasında geri dönecek.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın