HÜDA-PAR’DAN YENİURFA’YA ZİYARET

HÜDA-PAR Eyyübiye İlçe Başkanı Osman Gülebak ve yönetim kurulu üyeleri, Yeniurfa Gazetesini ziyaret etti.Geçtiğimiz aylarda Eyyübiye İlçe Başkanlığına seçilen Osman Gülebak göreve başlamasının ardından ş...

 HÜDA-PAR’DAN YENİURFA’YA ZİYARET

26.03.2021 - 12:52

Güncelleme : 26.03.2021 - 12:52

HÜDA-PAR Eyyübiye İlçe Başkanı Osman Gülebak ve yönetim kurulu üyeleri, Yeniurfa Gazetesini ziyaret etti.

Geçtiğimiz aylarda Eyyübiye İlçe Başkanlığına seçilen Osman Gülebak göreve başlamasının ardından şehrimizde bulunan basın kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Yeniurfa Gazetesini ziyaret eden Başkan Gülebak ve yönetimi, Yeniurfa Gazetesi Genel yayın Koordinatörü Mehmet Canbek ve Haber merkezi müdürü Mehmet Er ile bir süre gündeme dair sohbet etti.

HÜDA-PAR Eyyübiye İlçe Başkanı Osman Gülebak, ziyarette kentte yerel basının gelişim açısından önemine vurgu yaptı.

Başkan Gülebak yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: Hüdapar olarak bir haftadan bu yana basın kurumlarını ziyaret ediyoruz. Türkiye’nin, Şanlıurfa’nın ve Eyyubiye ilçemizin sorunlarını konuşma fırsatı buluyoruz. Onlardan istifade ediyoruz. Bizi karşılayan tüm basın mensuplarına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

ŞANLIURFA GENELİNDE VE EYYİBİYE İLÇESİNDE İŞSİZLİK SORUNU VAR

Pandemi nedeniyle 40-50 işçi çalıştıran fabrikalar şu anda 4-5 kapasite ile elaman çalıştırıyor. Büyük fabrikalar iş yok diye işe göndermiyorlar. Buda ciddi anlamda işsizlik sorunu ortaya çıkarıyor. Bu konuda devletin ciddi önlemler alması, elini taşın altına koyması lazım. İşsizliğin giderilmesi için fabrikaların açılması lazım. İşsizliğin giderilmesi ile ilgili ciddi adımların atılması gerekiyor.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yeniurfa Gazetesi Genel yayın Koordinatörü Mehmet Canbek’de yapılan ziyaret ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Gazete olarak tüm siyasi partilere kapılarının açık olduğunu, bu kapsamda buğün bizi ziyaret eden HÜDA-PAR Eyyübiye İlçe Başkanı Osman Gülebak ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HASAN GÜLER

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın