Yıldız futbolcunun sözleri gündem oldu: “Hoca ayrılırsa kızarım”

UEFA Avrupa Ligi zaferinin ardından açıklamalarda bulunan Sevilla'nın kaptanı Jesus Navas, Teknik direktör Mendilibar'ın takımda kalmasınını isted...

 Yıldız futbolcunun sözleri gündem oldu: “Hoca ayrılırsa kızarım”

01.06.2023 - 15:49

Güncelleme : 01.06.2023 - 15:49

UEFA Avrupa Ligi zaferinin ardından açıklamalarda bulunan Sevilla’nın kaptanı Jesus Navas, Teknik direktör Mendilibar’ın takımda kalmasınını istediklerini belirtti.

UEFA Avrupa Liginde kıyasıya yaşanan mücadelelerin ardından İspanyol ekibi Sevilla, İtalyan takımı Roma ile finalde  karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi İspanyol ekibi Sevilla penaltılar sonucunda Roma’yı  4-1 mağlup ederek kupaya uzanan taraf oldu. Takımın en önemli isimlerinden olan  Jesus Navas maç sonunda açıklamalarda bulundu.

İspanyol ekibinin kaptanı Navas yaptığı açıklamada “Sezona hayal kırıklığı ile başladık ve ne yaparsak yapalım o şanssızlık gitmeden aylar geçirdik. Her şey anlamsız şekilde ters giderken sonunda başardık” ifadelerine yer verdi.

Teknik Direktör Mendilibar hakkında da açıklamalarda bulunan Navas;”Mendilibar göreve geldikten sonra olanları herkes gördü. Takıma büyük bir katkı verdi. O da çok zor günler yaşadı ve şimdi kutlama yapmak en büyük hakkı. Mendilibar görevine devam etmezse kızar mıyım? Evet kızarım” dedi .

Sevilla altyapısından yetişen Jesus Navas,  bu zafer ile birlikte kaptanı olduğu İspanyol ekibi ile toplamda 4. UEFA Avrupa Ligi zaferine ulaşmış oldu.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın