Kasım Gülpınar’ın istifasında şaşkına çevirecek detay…

Kasım Gülpınar'ın istifasında şaşkına çevirecek detay…
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehm...

 Kasım Gülpınar’ın istifasında şaşkına çevirecek detay…

03.09.2024 - 15:26

Güncelleme : 03.09.2024 - 15:26

Kasım Gülpınar’ın istifasında şaşkına çevirecek detay…

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın, istifa ettiği Yeniden Refah’ın üyesi olmadığı öğrenildi.

Yeniden Refah Partisi’nden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, partisinden istifa ederek bağımsız olarak devem edeceğini duyurdu.

Dün yayınladığı bir video ile istifa ettiğini duyuran Mehmet Kasım Gülpınar, istifa açıklamasından sonra ilişkisini sonlandırmak için girdiği e-Devlet uygulamasında, belediye başkanı seçildiği YRP’ye üye olmadığını fark etti.

 

E-DEVLET’E GİRİNCE FARK ETTİ

Uzun zamandır AK Parti’ye geçeceği konuşulan Gülpınar mesajında yoluna bağımsız olarak devam edeceğini de ifade etti. Ancak Kasım Gülpınar ile ilgili ortaya çıkan bilgi yok artık dedirtti. Gazeteci İsmail Saymaz, Gülpınar’ın istifa açıklamasından sonra ilişkisini sonlandırmak için girdiği e-devlet uygulamasında, belediye başkanı seçildiği YRP’ye üye olmadığını fark ettiğini aktardı.

 

“ÜYE DEĞİLMİŞİM, ŞAKA DEĞİL”

Konuyla ilgili Saymaz’a konuşan Gülpınar “AK Parti’den istifamı e-Devlet’ten yapmıştım. Yine aynısını yapayım dedim, e-Devlete girdim. ‘Hiçbir partiye üyeliğiniz bulunmamaktadır’ diyor. Üye değilmişim! Vallahi bak, şaka değil, yeminle.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın