İbrahim Tatlıses Belediye Başkanlığı için Şanlıurfa’dan mı aday oluyor

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, 5 kez milletvekili aday adaylığından sonra bu kez de Belediye Başkanlığı için aday olacak. Tatlıses'in bu isteği me...

 İbrahim Tatlıses Belediye Başkanlığı için Şanlıurfa’dan mı aday oluyor

08.08.2023 - 9:46

Güncelleme : 08.08.2023 - 9:46

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, 5 kez milletvekili aday adaylığından sonra bu kez de Belediye Başkanlığı için aday olacak. Tatlıses’in bu isteği memleketine hizmet aşkından kaynaklanıyor.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde birçok ünlü ismin adaylığı gündemdeyken, Şanlıurfa’nın ünlü sanatçılarından İbrahim Tatlıses’in Belediye Başkanlığı için aday adayı olması sürpriz bir hamle olarak karşılandı. Sanatçının yakın çevresinden elde edilen bilgilere göre, Tatlıses’in bu isteği tamamen memleketine olan bağlılığı ve hizmet sevgisinden kaynaklanıyor.

Özellikle Şanlıurfa’ya olan duygusal bağını sıkça dile getiren Tatlıses, daha önce yaptığı açıklamalarda, ” Urfa’ma hizmet için varım. 50 kere aday adayı oldum, Urfa’m için 100 defa daha olurum. Benim amacım Şanlıurfa’nın sorunlarını çözmek ve bu güzel şehre en iyi şekilde hizmet etmek” ifadelerini kullanmıştı.

İbrahim Tatlıses, siyasi arenada daha önce Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) milletvekili aday adaylığı için 5 kez başvuruda bulunmuş, ancak her seferinde başarılı olamamıştı. Ayrıca bir dönem Genç Parti’den milletvekili adayı olarak da seçimlere katılan Tatlıses, o dönemde de seçilmeyi başaramamıştı.

Ünlü sanatçının Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusu, Şanlıurfa’da siyasi arenada yeni bir heyecan yaratırken, vatandaşlar da bu beklenmedik gelişmeyi merak ve ilgiyle takip ediyor. Yerel seçimlere yönelik aday adaylarının belirlenmesi süreci, önümüzdeki günlerde netlik kazanacak ve sonuçlar merakla beklenen bir konu haline gelecek.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın