FAKIBABADAN ŞOK İDDİA! TEHDİT EDİLDİM

AK Parti’den istifa edip İYİ Parti’ye katılan Ahmet Eşref Fakıbaba, 10 gün önce tehdit edildiğini ve suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.
Partisinden ve milletvekill...

 FAKIBABADAN ŞOK İDDİA! TEHDİT EDİLDİM

31.10.2022 - 17:02

Güncelleme : 31.10.2022 - 17:02

AK Parti’den istifa edip İYİ Parti’ye katılan Ahmet Eşref Fakıbaba, 10 gün önce tehdit edildiğini ve suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.

Partisinden ve milletvekilliğinden istifa eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Halk TV’de katıldığı programda tehdit edildiğini ifade etti. AK Parti’den neden istifa edip İYİ Parti’ye geçtiğine ilişkin konuşan Fakıbaba, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ve Şenyaşar Ailesi arasında yaşanan olaya da değindi.  Şenyaşar Ailesiyle ilgili ifade ettiği sözler nedeniyle 10-15 kişilik bir grubun devletin misafirhanesine gelip kendisine hakaretler ettiğini ifade eden Fakıbaba, 10 gün önce de tehdit edildiğini ifade etti.

‘MÜTHİŞ BİR TEHDİT ALDIM’
Gazeteci Barış Terkoğlu’nun “AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın ailesi içinden 10-15 kişinin sizin bulunduğunuz yere gelip hakaret etmesinden bahsediyorsunuz doğru mu?” demesi üzerine Fakıbaba “Hakaret değil sadece, tehdit… Belki yakalamış olsalardı öldüreceklerdi. Döveceklerdi, kıracaklardı. Onu bilemiyorum. Bu önemli bir olay. İbrahim Halil Yıldız’la mahkemelik olay devam ediyor. İbrahim beyle bir telefonda görüştük, sonra kardeşi aradı, 10-15 kişi geldi, küfürler hakaretler. Orada olsam belki kapı kırılıp girilecekti. Öle de bilirdim. Misafirhanede yakalanmış olsaydım belki ölecektim. Düşman kazandım mı Yıldız ailesinden? Ben 10 gün öncesi yine müthiş bir tehdit aldım. Hemen savcılığa verdim. Soy ismi Yıldız olan. Buna hakimler savcılar karar verecek. Yıldız ailesinin bu yaptığını AK Partili vekilin de diyerek o suçu ona yüklemenin de doğru olmadığına inanıyorum. Beni 10-15 kişinin devletin misafirhanesinde darp etmek için geldiklerinde ben İbrahim Halil Yıldız ile telefonda görüştüm. Birbirimize çok kötü şeyler söyledik. Ardından kardeşi aradı beni, sonra 10-15 kişi geldi. Buna rağmen ben diyemem ki ben milletvekili şöyle böyle diyemem.
Daha 10 gün önce soy ismi Yıldız olan biri arayıp çok büyük hakaret etti, aynı hakaretleri kendisine iade ettim. Her şey olabilir. Gözü dönmüş insanların neler yapabileceğini Türkiye’de herkes bilir” ifadelerini kullandı. MEHMET CANBEK

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın