YANMAZ: AĞAÇLAR KATLEDİLİP GES FİRMASINA PEŞKEŞ ÇEKİLMİŞ

Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz: “Ceylanpınar çöl alanına giren bir bölge. O bölgede siz ormana benzer bir alan yetiştirmişsiniz, o ağaçlar da katledilerek maalesef özel sektörün GES projesin...

 YANMAZ: AĞAÇLAR KATLEDİLİP GES FİRMASINA PEŞKEŞ ÇEKİLMİŞ

23.03.2021 - 16:11

Güncelleme : 23.03.2021 - 16:11

Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz: “Ceylanpınar çöl alanına giren bir bölge. O bölgede siz ormana benzer bir alan yetiştirmişsiniz, o ağaçlar da katledilerek maalesef özel sektörün GES projesine tahsis edilmiş. Bunu kim yapmış, nasıl yapmış? Sorumluların bunun hesabını vermesi gerekir”. dedi.

Her hafta düzenli olarak basın mensupları ile bir araya gelerek gündemi değerlendiren toplantı Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz bu hafta da Şanlıurfa’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya geldi.

İl Başkanı Yanmaz, Türkiye ve Şanlıurfa gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Öncelikle iptal edilen İstanbul sözleşmesi ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Niyazi Yanmaz şunları söyledi: Saadet Partisi, Milli görüşçü kardeşlerimizin yoğun baskısı ile Sayın Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile bu yasa iptal edildi. Biz geçte olsa hatadan da dönmek fazilettir. Doğruyu yapmıştır. Biz belli bir inancın mensuplarıyız. Aile bizim için önemlidir. Biz kadınlarımızı, kızlarımızı öncelikliyoruz. Ben bunu inanarak söylüyorum. Emeği geçen her kese teşekkür ediyorum.

ÜLKEMİZİN GÜNDEMİNDE EKONOMİ VAR.

Artık herkes Merkez Bankası Başkanı olabilirim diye düşünmeye başladı. Merkez Bankası Başkanı faizleri yükseltti diye görevden alındı. 19 yıldız bu hükümet Türkiye’yi yönetiyor. Elimizde babamızdan kalan ne varsa satıldı. Şimdi geldiğimiz noktada dışarıya bağımlı hale geldik. Birçok ürünü dışardan ithal eder olduk. Ekonomi çok zor bir durumda.

ŞANLIURFA’NIN ORMAN AÇISINDAN EN SONLARDA OLAN İLLERDEN BİRİ

Ceylanpınar ilçemizde Büyükşehir Belediyesinin 6 dönümlük bir arazisi var. Şimdi burada GES projesine peş peş çekilmiş. Ceylanpınar zaten kurak bir bölge, biraz ağaç yetişmiş onlar da katledilmiş. Bu ağaçların hepsi katledilip, özel sektörün bir GES firmasına peşkeş çekilmiş. Zaten Ceylanpınar çöl alanına giren bir bölge. O bölgede siz ormana benzer bir alan yetiştirmişsiniz, o ağaçlar da katledilerek maalesef özel sektörün GES projesine tahsis edilmiş. Bunu kim yapmış, nasıl yapmış? Sorumluların bunun hesabını vermesi gerekir. Kimsenin yaptığının yanına kar kalmaması gerekir ki, bir daha hiç kimse bu tür şeylere tevessül etmesin. Dedi.

MEHMET CANBEK

 

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın