Vali Salih Ayhan, veda etti!

İçişleri Bakanlığın yayımladığı atama kararnamesi ile Vali Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Haliliye Belediye Başkan...

 Vali Salih Ayhan, veda etti!

12.08.2023 - 13:30

Güncelleme : 12.08.2023 - 13:30

İçişleri Bakanlığın yayımladığı atama kararnamesi ile Vali Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile 20. Zırhlı Tugay komutanı Mustafa Er’e veda ziyareti gerçekleştirdi.

2022 yılı mayıs ayında Resmi Gazete’de yayımlanan İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Şanlıurfa Valiliğine Sivas Valisi Salih Ayhan atanmıştı.

Bir yılı aşkındır Şanlıurfa’da birçok önemli işlere imza atan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, İçişleri Bakanlığın yayımladığı atama kararnamesi Vali Mülkiye Başmüfettişliğine atandı.

Görev yeri değişen Vali Salih Ayhan, kentten gitmeden önce Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile 20. Zırhlı Tugay komutanı Mustafa Er’e veda ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyareti sosyal medya hesabında paylaşan Şanlıurfa Valiliği;

“Valimiz Salih Ayhan; Haliliye Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Canpolat ile 20. Zırhlı Tugay komutanı Mustafa Er’e veda ziyaretinde bulundu. Sn. Canpolat’a ve Tugay komutanı Mustafa Er’e görev süreleri boyunca gösterdikleri özveri için teşekkür eden Vali Ayhan, başarılarının devamını diledi” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın