Şanlıurfaspor’a bomba transfer; Resmen imzayı attı!

Trendyol 1. Lig'e yükselen Astor Enerji Şanlıurfaspor, İsviçre FC Luzern'de forma giyen 24 yaşındaki santrafor Joaquín Matías Ardaiz de los Santos...

 Şanlıurfaspor’a bomba transfer; Resmen imzayı attı!

10.08.2023 - 20:49

Güncelleme : 18.08.2023 - 20:31

Trendyol 1. Lig’e yükselen Astor Enerji Şanlıurfaspor, İsviçre FC Luzern’de forma giyen 24 yaşındaki santrafor Joaquín Matías Ardaiz de los Santos’u transfer etti.

Trendyol 1. Lig’e yükselen Astor Enerji Şanlıurfaspor, yeni sezon öncesi transfer atağını sürdürüyor. Sarı-yeşilli ekip, İsviçre’nin FC Luzern takımında forma giyen 24 yaşındaki başarılı santrafor Joaquín Matías Ardaiz de los Santos’u transfer etti.

Kulüpten yapılan resmi açıklamada, genç yeteneğin transferiyle ilgili sevinç duyulduğu belirtilirken, Ardaiz de los Santos ile anlaşma sağlandığı ifade edildi. Geçtiğimiz sezon İsviçre futbolunun önemli kulüplerinden FC Luzern’de forma giyen Ardaiz de los Santos’un, Astor Enerji Şanlıurfaspor’a güç katacağı ve hücum hattındaki etkinliği ile dikkat çekeceği vurgulandı.

Kulüp Başkanı Haçim İzol‘un da katıldığı imza töreninde, Joaquín Matías Ardaiz de los Santos’un mutluluk ve heyecan dolu anları görüntülendi. Taraftarlar, genç santraforun Astor Enerji Şanlıurfaspor formasıyla sahada başarılara imza atmasını heyecanla bekliyor.

Astor Enerji Şanlıurfaspor, transfer döneminde yaptığı güçlü hamlelerle kadrosunu güçlendirmeye devam ederken, taraftarlar da yeni sezona umut ve beklentilerle bakıyor.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın