Şanlıurfaspor taraftarlarından Altay’a ziyaret

İzmir Şanlıurfaspor Taraftar Derneği kritik maç öncesi Altay Spor Kulübü'nü tesislerinde ziyaret etti.Kuruluş çalışmalarını sürdüren İzmir Şanlıurfaspor Taraftar Derneği, heyecanla bekle...

 Şanlıurfaspor taraftarlarından Altay’a ziyaret

13.08.2023 - 13:27

Güncelleme : 18.08.2023 - 20:30

İzmir Şanlıurfaspor Taraftar Derneği kritik maç öncesi Altay Spor Kulübü’nü tesislerinde ziyaret etti.

Kuruluş çalışmalarını sürdüren İzmir Şanlıurfaspor Taraftar Derneği, heyecanla beklenen Şanlıurfaspor – Altayspor maçı öncesi özel bir ziyaret gerçekleştirdi. Altay Spor Kulübü’nün tesislerine yapılan ziyarette, taraftarlar iki takım arasında fair play çerçevesinde dostluk temennisinde bulundu.

 

Dernek üyeleri, Atay Spor Kulübü tesislerinde gerçekleştirdikleri ziyaret sırasında, futbolun rekabetçi yönünün yanı sıra dostluk ve centilmenlik anlayışının da önemine dikkat çekti.

 

Taraftarlar, “Her iki takım da sahada en iyi şekilde mücadele ederek futbolseverlere keyifli anlar yaşatsın. Bu maç, dostluk ve fair play ruhuyla dolu bir atmosferde geçsin.” şeklinde temennilerini dile getirdi.Yapılan ziyarete İzmir Şanlıurfa Federasyonu Başkanı Ferit Mızraklı da katıldı.

 

Şanlıurfaspor ile Altayspor  ligin ilk haftasında, 14 Ağustos Pazartesi günü saat 21.00’da 11 Nisan Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

 

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın