Şanlıurfaspor-Erzurumspor maçı sonrası Haçim İzol’dan flaş açıklama!

Trendyol 1. Lig'in dördüncü haftasında Astor Enerji Şanlıurfaspor ile Erzurumspor, 0-0 berabere kaldı. Maç sonrası Astor Enerji  Şanlıurfaspor Kul...

 Şanlıurfaspor-Erzurumspor maçı sonrası Haçim İzol’dan flaş açıklama!

04.09.2023 - 9:03

Güncelleme : 24.11.2023 - 10:17

Trendyol 1. Lig’in dördüncü haftasında Astor Enerji Şanlıurfaspor ile Erzurumspor, 0-0 berabere kaldı. Maç sonrası Astor Enerji  Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Haçim İzol, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Türkiye Trendyol 1. Lig’in dördüncü haftasında Astor Enerji  Şanlıurfaspor ile Erzurumspor, 11 Nisan Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Astor Enerji Şanlıurfaspor, maça 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 puanla başlamıştı ve galibiyet hedefiyle sahaya çıktı. Ancak ilk yarıda her iki takım da rakip fileleri havalandıramayarak 0-0 berabere  sonuçlandı. İkinci yarıda da gol sesi çıkmadı ve mücadele aynı skorla tamamlandı. Astor Enerji Şanlıurfaspor bu beraberlikle puanını 8’e yükseltirken, Erzurumspor ise 3  beraberlikle puanını 3’e çıkardı.. Maçın 90+8. Dakikasında ASTOR Enerji Şanlıurfaspor’un Yardımcı Antrenörü Efe İnanç kırmızı kart gördü.

Maç sonrası Astor Enerji Şanlıurfaspor Külüp başkanı Haçim İzol sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımda Külüp başkanı Haçim İzol şu ifadelere yer verdi: “Kendi evimizde galibiyete odaklandığımız Erzurumspor maçından beraberlikle ayrılıyoruz. Gayretlerinden dolayı futbolcularımıza ve 90 dakika takımına destek veren taraftarımıza teşekkür ediyorum.Söz veriyorum bu takım daha da iyi olacak. Biraz sabır lütfen…” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın