Şanlıurfa’da hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaldırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kademeli normalleşmenin ele alındığı Kabine toplantısı sonrası açıklama yaptı.Cumhurbaşkanı Erdoğan, kademeli normalleşmenin ele alındığı Kabine toplantısı sonrası açıklama yaptı. ...

 Şanlıurfa’da hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaldırıldı

02.03.2021 - 9:39

Güncelleme : 02.03.2021 - 9:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kademeli normalleşmenin ele alındığı Kabine toplantısı sonrası açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kademeli normalleşmenin ele alındığı Kabine toplantısı sonrası açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Hafta sonu kısıtlaması düşük ve orta riskli illerde tamamen kalkarken yüksek ve çok yüksek illerde bir müddet daha pazar günü devam edecek. Şanlıurfa’da düşük riskte yer aldığı için hafta sonu kısıtlamaları kalkmış oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kararları açıkladı. Restoran, lokanta ve kafetarya gibi yerler çok yüksek iller dışında sabah 7 akşam 19 saatleri arasında %50 kapasite ile sürdürecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kararları açıkladı. Sokağa çıkma saatler 65 yaş üstü 20 yaş için orta ve düşükte kaldırılırken, yüksek ve çok yüksek yerlerde çıkma süreleri arttırılacak. Buna göre, düşük risk grubunda olan Şanlıurfa’da da yasaklar kalkmış oldu.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın