PAZARLARDA HİJYEN YOK!

Şanlıurfa’da vatandaşların fiyatların düşük olması nedeniyle daha çok tercih ettiği semt pazarlarından şikayetçi.Özellikle corona döneminde olunmasına rağmen pazarcıların pandemi kurallarına hiç uymadıkl...

 PAZARLARDA HİJYEN YOK!

12.03.2021 - 15:00

Güncelleme : 12.03.2021 - 15:00

Şanlıurfa’da vatandaşların fiyatların düşük olması nedeniyle daha çok tercih ettiği semt pazarlarından şikayetçi.

Özellikle corona döneminde olunmasına rağmen pazarcıların pandemi kurallarına hiç uymadıklarını, eldivensiz, maskesiz bir şekilde satış yaptıklarını belirterek, belediyeleri pazarcıları denetleme noktasında göreve davet ettiler.

Pazarcıların terazilerini ön yüzünü bile vatandaşa dögru çevirmediklerini kaç kilo aldıklarından bilgileri olmadığını belirten Şanlıurfalılar zabıta ekiplerinin görevlerini yapması konusunda çağrıda bulundular.

Şanlıurfa’da bulunan halk pazarlarından birine giden Mehmet G. Konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Geçen gün pazara gittim pazarcıların birçoğu sebze Terazilerini vatandaşın göremeyeceği yere koymuşlardı. Bu yanlış bir tutum. ikincisi de eldiven takmıyor hiçbiri yaklaştım mantar almaya baktım o mantarları tek tek eliyle dezgaha diziyordu elinde de eldiven yoktu vazgeçtim almadım neden eldiven takmadıklarını sordum. 0 dua (siz takın) dedi yarım yamalak Türkçe’siyle. Yani denetim olsaymış çok iyi olurmuş. Ben rastlamadım. Nedense.dedi.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın