Karaköprü İlköğretim Okulu Folklorda ikinci oldu

 Karaköprü İlköğretim Okulu Folklorda ikinci oldu

01.06.2022 - 10:58

Güncelleme : 01.06.2022 - 10:58
Önceki gün kapalı spor salonunda yapılan Ortaokullar arası halk oyunları (VALİ KUPASI) yarışmasında, Karaköprü Ortaokulu olarak ikinci oldu.

Karaköprü ortaokul ekibinde, kupa öncesi ayak burkma, hastalık vb sebeplerden dolayı 9 kişiye düşen oyuncu sayısı ile dezavantajlı yarışmaya katıldı, yaklaşık 23 ekip içerisinde ikinci oldu.

Folklor ekibini çalıştıran urfanın yetiştirdiği en iyi folklor Hocalarında olan Yusuf Çirkin yarışma ile ilgili yaptığı  açıklamada ” Güzel bir yarışma  oldu. Eksiklerimize rağmen güzel oyun sergiledik.  Folklor etkinliklerini genişleterek sürdürmemiz lazım. folklor gençlerimizle, halkla ne kadar bulşursa; ahengi o kadar güzel olur.

Okul Müdüresimiz Sayın Devlet AKGÜN bu kapsamda bizlere çok ciddi imkan sağladı. Salon ve çalışma ortamımızı sağladı. Başarımızda Okul Müdüremiz Devlet Hanımın büyük başarısı var. Kendisine çok teşekür ederiz. Velilere, Müzisyenlerimize, öğrencilermize emek ve fedakârlıklarından dolayı kültürümüz adına ayrıca teşekkür ederim.” Diyerek görüşlerini dile getirdi.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın