İZMİR ŞANLIURFALILAR FEDERASYONU YANGIN BÖLGESİNDE AKTİF ROL ALDI

İzmir Şanlıurfalılar Federasyonu Bünyesinde Bulunan Didim Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Ahmet Özcan, gücümüz nispetinde yangın bölgesinde gerekli yardımlar yapıldı. Dedi.Federasyon ve dernekler olarak y...

 İZMİR ŞANLIURFALILAR FEDERASYONU YANGIN BÖLGESİNDE AKTİF ROL ALDI

05.08.2021 - 14:59

Güncelleme : 05.08.2021 - 14:59

İzmir Şanlıurfalılar Federasyonu Bünyesinde Bulunan Didim Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Ahmet Özcan, gücümüz nispetinde yangın bölgesinde gerekli yardımlar yapıldı. Dedi.

Federasyon ve dernekler olarak yangın sürecinde gerekli yardımlar yapıldığını belirten İzmir Şanlıurfalılar Federasyonu Başkanı Ferit Mızraklı, Bu yardımların başını Didim Şanlıurfalılar Derneği çekti Ahmet Özcan başkanımızın öncülüğünde yangın bölgesinde gerekli altyapıların oluşturuldu. Yangın bölgesine kepçeler gönderildi. Tıbbi malzemeler gönderildi. Bir de nakdi yardım olarak Muğla emniyet müdürlüğü’ne Muğla’da emniyet mensupları ve halkımızın da yararlanması için iaşe yardımı yapıldı.

İzmir Şanlıurfalılar federasyonu yangın bölgesinde aktif rol aldı.

Kıyıkışla köyüne 1 adet paletli kepçe gönderildi

Muğla emniyet mensupları ve halkımıza iyi Ayşe yardımı yapıldı.

Azerbaycan’dan gelen yangın söndürme ekibinin ihtiyaçları karşılandı.

Aydın Didim’de bulunan Batı tıp merkezi yangında zarar gören vatandaşların ihtiyacı olan yangın kremleri gıda ihtiyaçları gibi birçok malzeme ile bir kamyonet yangın mahalline gönderildi.

Muğla il emniyet müdürünün hesabına nakdi yardım yapıldı.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın