Feci kaza:1 polis hayatını kaybetti,1 polis yaralandı!

Adıyaman'da kontrolden çıkan otomobil dere yatağına devrildi. Meydana gelen kazada 1 polis memuru hayatını kaybetti, 1 polis memuru ise yaralandı....

 Feci kaza:1 polis hayatını kaybetti,1 polis yaralandı!

19.02.2024 - 13:41

Güncelleme : 19.02.2024 - 13:41

Adıyaman’da kontrolden çıkan otomobil dere yatağına devrildi. Meydana gelen kazada 1 polis memuru hayatını kaybetti, 1 polis memuru ise yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Atatürk Bulvarı 400 Yataklı Hastane Kavşağı yakınlarında Furkan Erkuş idaresindeki 01 AGA 962 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak kaldırıma çarptı. Kaldırıma çarpmanın etkisiyle takla atan otomobil, yol kenarındaki aydınlatma direğini devirip yaklaşık 150 metre yükseklikten dere yatağına düştü.

Bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan görüntülerde, aracın kontrolden çıkıp takla attıktan sonra dere yatağına düştüğü görülüyor. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112’ye bildirdi. Olay yerine sağlık, itfaiye, AFAD ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazada 3 yıllık polis memuru Furkan Erkuş olay yerinde hayatını kaybetti. Çevik Kuvvet Müdürlüğü’nde komiser olarak görev yapan Güven K. ise yaralandı. Yaralı komiser, ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hayatını kaybeden Furkan Erkuş’un cansız bedeni, bataklığa dönmüş dere yatağında saatler süren çalışmanın ardından vinç yardımıyla çıkarıldı. Cenaze, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın