CHP’Lİ VEKİLLER, KAMYON-TIR VE OTOBÜSÇÜLER KOOPERATİFİYLE BULUŞTU

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın başkanlığında, milletvekilleri ve Parti Meclisi üyelerinden oluşan CHP heyeti Şanlıurfa Kamyon-Tır ve Otobüsçüler Kooperatif Başkanı Halil Polat’ı ziyaret etti.Dün ...

 CHP’Lİ VEKİLLER, KAMYON-TIR VE OTOBÜSÇÜLER KOOPERATİFİYLE BULUŞTU

18.03.2021 - 14:36

Güncelleme : 18.03.2021 - 14:36

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın başkanlığında, milletvekilleri ve Parti Meclisi üyelerinden oluşan CHP heyeti Şanlıurfa Kamyon-Tır ve Otobüsçüler Kooperatif Başkanı Halil Polat’ı ziyaret etti.

Dün Şanlıurfa’ya gelen milletvekillerine yaptıkları ziyarette CHP İl Başkan Vekili İbrahim Halil Pakır ve Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz öncülük ettiler.

Şanlıurfa Kamyon-Tır ve Otobüsçüler Kooperatif Başkanı Halil Polat gelen heyete Evren Sanayi Sitesinin ve esnafının yaşadığı sorunlar ve sıkıntılar ile ilgili bilgiler verdi.

CHP Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz yapılan ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Vekillerimizden Gökhan Zeybek ve Mürsel Alban ile birlikte Evren Sanayi Sitesitinde esnafla buluştuk. Gökhan Zeybek “Önceliğimiz esnafın dükkan sahibi olmasıdır. Kira yükü altında ezilmesin. Küçük esnafın iş yapabileceği, sanayi siteleri yapılsın. İktidara gelince, stopaj vergisini kaldıracağız ve esnafa faizsiz kredi vereceğiz” dedi.

Kamyon, Tır Kooperatif Bşk. Halil Polat’ı ziyaret ettik. Sayın Polat “20 vekille Urfa’ya adeta çıkartma yaptınız, bu çok güzel” dedi ve sorunlarını sıraladı

-Komşu illerde 3-4 sanayi sitesi varken, bizde tek bir  tane var.

-Elektrik sıkıntımız büyük, trafo yetmiyor ve makinalar çalışmıyor. Sanayide elektrik kesintisi olacak iş mi ?

-Kuzeybatı Çevre Yolu bitirilmediği için trafik berbat halde

-15-20 bin insanın çalıştığı sanayide bir sağlık ocağımız yok

-Site girişindeki Trafik Kontrol noktasının yeri değiştirilsin çünkü trafiğin aksamasına sebep oluyor.

İktidara gelince hepsine çözüm bulacağız inşallah.

Birlikte başaracağız.” Dedi.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın