CHP’Lİ URAL’DAN İLÇE BAŞKANLARINA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aday adayı Mehmet Ural, CHP ilçe Başkanlarını ziyaret ederek parti çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunduHaliliye İlçe Başkanı Mehtap Rastgeldiyi ...

 CHP’Lİ URAL’DAN İLÇE BAŞKANLARINA ZİYARET

18.08.2022 - 16:20

Güncelleme : 18.08.2022 - 16:20

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aday adayı Mehmet Ural, CHP ilçe Başkanlarını ziyaret ederek parti çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu

Haliliye İlçe Başkanı Mehtap Rastgeldiyi ziyaret eden CHP Milletvekili adayı adayı Ural “ Türkiye her anlamda kötü yönetiliyor. İnsanlar Ekonomik olarak oldukça zorlanıyor. Gidişat hiç iyi değil. Hukuk, Demokrasi, insan hakları konularında çok ciddi sorunlar var. Mevcut İktidar yolcudur; olası CHP, iktidarında herşey rayına oturacak, çok farklı olacak. Başta Ekonomik olmak Üzere her konuda Türkiye eski saygınlığına kavuşacaktır.

HALKIMIZLA BERABERİZ
Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP yönetimi Türkiye’yi dolaşıyorlar, halkın sorunlarına ortak oluyorlar, Çözümlerin neler olacağına vatandaşa anlatıyorlar.
Bizde yerelde alandayız, halkımızla beraberiz, onları dinliyoruz, sorunları Genel merkeze bildiriyoruz.
Bizlerde yerelde aynı Şeyleri yapıyoruz. CHP iktidarı yakındır.
Bugünde Haliliye İlçe Başkanımız Mehtap Rastgeldi hanım efendiyi ziyaret ettik. Partimizin Urfa’da daha güçlü olması, yapılacak çalışmaları konuştuk. Başkanımız sayın Rastgeldi kısa sürede çok güzel işlere imza yaptı. Kendisini ve ekibini kutluyorum.” dedi. CHP Haliliye İlçe Başkanı Mehtap Rastgeldi, Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Geliyor, gelmekte olan” dedi. Ural’a ziyaretten dolayı teşekkür etti. CHP Milletvekili aday adayı Mehmet Ural Daha Sonra, CHP Eyübiye İlçe Başkanı Adanan Öncel’i ziyaret ederek. Burada Eyyubi’ye merkez ilçe ve kırsal sorunları görüştüler.

İSMET AĞCA

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın