Altını olanlar dikkat! Gözler bugüne çevrildi

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi tarihi Kapalıçarşı'da altında hızlı ve yükseliş dalgalanma devam ederken Bugün Merkez bankasının açıklayacağı faiz o...

 Altını olanlar dikkat! Gözler bugüne çevrildi

21.09.2023 - 10:46

Güncelleme : 21.09.2023 - 10:46

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi tarihi Kapalıçarşı’da altında hızlı ve yükseliş dalgalanma devam ederken Bugün Merkez bankasının açıklayacağı faiz oranına endekslendi .Gram altın 1672 liradan işlem görüyor.

Altın fiyatları canlı ve anlık olarak yatırımcısının gündemindeki yerini koruyor. Gram ve çeyrek altın fiyatları geçtiğimiz gün Merkez Bankası tarafından alınan faiz yükseltme kararı sonrasında düşüşe geçti. Dolardaki iniş altın fiyatlarındaki düşüşünde devam ediyor. Altın fiyatları Bugün Merkez bankasının açıklayacağı faiz oranına endekslendi. Bugün itibarı ile Şanlıurfa’da serbest piyasada gram altın 1672 liraya çıktı.

Eyyübiye ilçesi kuyumcular çarşısında son günlerde altın hareketliliği devam ediyor. Altın fiyatları da şöyle; Gram altın 1672 lira, çeyrek iki bin 792 lira, yarım beş bin 586 lira ve Cumhuriyet altını 11 bin 125 liradan işlem görüyor.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın