“YAPAMIYORSANIZ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YAPSIN”

CHP İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek “Zaten bir yıldan bu yana pandemiden dolayı vatandaşlar sıkıntı içersindeler. Paranız yoksa neden seçimlere girip vaatlerde bulunuyorsunuz. İstanbul büyükşehir Belediy...

 “YAPAMIYORSANIZ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YAPSIN”

18.03.2021 - 14:39

Güncelleme : 18.03.2021 - 14:39

CHP İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek “Zaten bir yıldan bu yana pandemiden dolayı vatandaşlar sıkıntı içersindeler. Paranız yoksa neden seçimlere girip vaatlerde bulunuyorsunuz. İstanbul büyükşehir Belediye Başkanına söyleyelim o zaman gelsin bunların hepsini o yapsın. Oda ayıp olur.” Dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek, Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir ve Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz, Bahçelievler’de yaşanan otopark sıkıntısı ile ilgili açıklamalardalar da bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın başkanlığında, milletvekilleri ve Parti Meclisi üyelerinden oluşan CHP heyeti Şanlıurfa’da ziyaret ve temaslarını sürdürüyor.

Bahçelievler’deki en önemli sorunlardan biri olan otopark konusunda sıkıntıları yerinde görmek için bölgedeki üçgen parkın yanında bulunan Bahçelievler Gençlik Merkezi yanında mahallede yaşanan otopark sıkıntısı ile ilgili İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek, Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir ve Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz açıklamada bulundu.

Urfa’ya gelen CHP heyeti içerisinde bulunan İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek, Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir mahalle muhtarı ve vatandaşlar ile görüştükten sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Bahçelievler’deki en önemli sorunlardan biri olan otopark konusunda açıklamada bulunan İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek şu görüşlere yer verdi: Şanlıurfa Haliliye İlçesinde Bulunan Şair Şevket Mahallesinde, Bahçelievler Gençlik Merkezinin yerinde yapılması planlanan ve 30 Haziran 2020 tarihinde Şanlıurfa Büyükşehir Başkanı’nın burada bir çalışma yaptığını buraya katlı bir otopark yapılacağını, otopark sorununun nihayete erdirileceğini söyledi. İçinde bulunduğumuz mahalle son derece dinamik bir mahalle çok sayıda esnaf var. Ama görüyorsunuz burada park edecek bir alan yok. Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir ve Haliliye İlçe Başkanımız Av. İbrahim Halil Alagöz ile buraya geldik. Hem mahalle muhtarını, hem vatandaşları dinledik. Buradan ben bir çağrı yapmak istiyorum. Seçimlerden önce vaat edip, seçimlerden sonra vaatleri tutmamak doğru değil. Buradaki esnafı dinlesinler burayı yapacak paranız yoksa Merkez Bankasının paraları nereye gitti. Tekrar söylüyorum Büyükşehir Belediye Başkanı, Haliliye Belediye Başkanı gelin artık buradaki vatandaşlar boğazına kadar borçta. Zaten bir yıldan bu yana pandemiden dolayı sıkıntı içersindeler. Paranız yoksa da neden seçimlere girip vaatlerde bulunuyorsunuz. İstanbul büyükşehir Belediye Başkanına söyleyelim o zaman gelsin bunların hepsini yapsın. Oda ayıp olur. Biz meseleyi yerinde takip etmek için mahalleye geldik. 21 milletvekili ile dün ve buğun Şanlıurfa’dayız. Her sorun sahibinin davetine icabet ediyoruz. O yüzden yöneticileri Görevlerini eksiksiz yapmaya davet ediyorum.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

MEHMET CANBEK

 

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın