VALİ ERİN AŞI KONUSUNDA UYARDI

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, koronavirüs salgınıyla mücadelede aşının önemine dikkat çekerek, vatandaşlarımızdan, hastaneler, aile hekimleri veya mobil ekiplerde randevulu/randevusuz olarak aşılarını yapt...

 VALİ ERİN AŞI KONUSUNDA UYARDI

06.07.2021 - 10:09

Güncelleme : 06.07.2021 - 10:09

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, koronavirüs salgınıyla mücadelede aşının önemine dikkat çekerek, vatandaşlarımızdan, hastaneler, aile hekimleri veya mobil ekiplerde randevulu/randevusuz olarak aşılarını yaptırmalarını önemle rica ediyorum. dedi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin şu görüşlere yer verdi: Kıymetli hemşehrilerim, En az bir doz aşı olmuş 18 yaş üstü nüfus oranı Türkiye geneli %57,81 iken ilimizde %27,4’tür. 18 yaş üstü tüm vatandaşlarımızdan, hastaneler, aile hekimleri veya mobil ekiplerde randevulu/randevusuz olarak aşılarını yaptırmalarını önemle rica ediyorum. dedi.

Şanlıurfa’da tüm kamu hastaneleri ve özel hastaneler, üniversite hastaneleri, aile hekimlikleri ile Piazza AVM, Urfa CİTY AVM, Organize Sanayi Bölgesi ve Evren Sanayi Sitesindeki mobil ekiplerde randevulu veya randevusuz aşı olma imkânı olduğunu belirten Vali Abdullah Erin, belirtilen yaş grubundaki tüm vatandaşları aşı olmaya davet etti.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın