Şanlıurfaspor PFDK’ya sevk edildi

Şanlıurfaspor, Bursaspor maçı sonrası tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.
 Şanlıurfaspor PFDK’ya sevk edildi

07.12.2022 - 14:47

Güncelleme : 07.12.2022 - 14:47

Şanlıurfaspor, Bursaspor maçı sonrası tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.

TFF 2. Lig’de Şanlıurfaspor yoluna dolu dizgin devam ediyor. Haftasonu deplasmanda Bursaspor ile karşılaşan sarı yeşilli ekip sahadan 2-0 galip ayrıldı. Amedspor’un da rakibine yenilmesi ile beraber Şanlıurfaspor liderlik koltuğunu tekrar devraldı. Maçın ardından Şanlıurfaspor çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle  Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

TFF tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Şanlıurfaspor Kulübü’nün 03.12.2022 tarihinde oynanan Bursaspor-Şanlıurfaspor TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine, Şanlıurfaspor Kulübü futbolcusu Mehmet Alp Kurt’un aynı müsabakadaki “hakareti” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 41. maddesi uyarınca 04.12.2022 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir”.

BURSASPOR DA PFDK’YA SEVK EDİLDİ

Bursaspor da, Şanlıurfaspor maçı sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi. Yeşil-beyazlı takımdan aynı maçta 6 futbolcunun sarı kart görmesi, kötü tezahürat ve Şenol Tüfekçi’nin talimatlara aykırı hareketleriyle sevk edildiği belirtildi.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın