Şanlıurfa’nın o ilçesine doğalgaz müjdesi

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ilçeye doğalgaz gelmesi için ilk kazmanın 28 Temmuz tarihinde vurulacağı müjdesinin sosyal medya hesabından d...

 Şanlıurfa’nın o ilçesine doğalgaz müjdesi

27.07.2023 - 16:08

Güncelleme : 27.07.2023 - 16:08

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ilçeye doğalgaz gelmesi için ilk kazmanın 28 Temmuz tarihinde vurulacağı müjdesinin sosyal medya hesabından duyurdu.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un seçim vaatlerinden bir tanesi daha hayata geçiyor. Şanlıurfa’nın incisi konumunda bulunan Bozova Fırat nehri, Atatürk Barajı ve Çatak sosyal tesisleri ile tarımdaki potansiyeli  ile adından söz ettiriyor.

Başkan Aksoy’un Bozova’ya doğalgaz gelecek vaadi artık gerçek oluyor. Daha önce Aksa Doğal Gaz Şanlıurfa İl Müdürü Muhammed Nezih Ural ve teknik ekiple bir araya gelen Başkan Aksoy, 28 Temmuz itibarı ile Doğalgazın Bozova’ya geleceği müjdesini verdi.

Başkan Aksoy merakla beklenen haberi “Söz verdiğimiz gibi.  Her şey Bozova için.  Bozova Doğalgaza kavuşuyor” diyerek duyurdu.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

“Söz verdiğimiz gibi.  Her şey Bozova için.  Bozova Doğalgaza kavuşuyor. 28.07. 2023 Cuma Saat 10.30’da Atatürk Caddesi İnceler Petrol önünde ilk kazmayı vuruyoruz.” İfadelerine yer verdi.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın