Şanlıurfalılara nakdi yardım müjdesi

Şanlıurfalılara nakdi yardım müjdesi
Harran Kaymakamlığı, ilçe ikamet eden maddi durumu olmayan ü...

 Şanlıurfalılara nakdi yardım müjdesi

03.09.2024 - 15:16

Güncelleme : 03.09.2024 - 15:16

Şanlıurfalılara nakdi yardım müjdesi

Harran Kaymakamlığı, ilçe ikamet eden maddi durumu olmayan üniversite önlisans ve lisans öğrencilerine burs vereceğini duyurdu.

8-9 Haziran tarihinde yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavlarının sonuçları geçtiğimiz günlerde açıldı.

Sonuçların ardından öğrenciler tercihlerini yaparak üniversitelerine kayıtlarını gerçekleştirdi.

Yeni eğitim öğretim dönemi öncesi Harran Kaymakamlığı, ilçe ikamet eden maddi durumu olmayan üniversite önlisans ve lisans öğrencilerine burs verileceğini duyurdu.

Kaymakamlık, burs imkanından faydalanmak isteyen öğrencilerin öğrenci belgeleri ile 9 Eylül tarihine kadar Harran Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına müracaat etmeleri gerektiğini belirtti.

 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Harran Kaymakamlığı, “İlçemiz sınırları içerisinde ikamet eden ailelerin ön lisans ve lisans düzeyinde öğrenim gören 3294 sayılı Sosyal Yardımlaşmayı ve Dayanışmayı Teşvik Kanunu kapsamında kanunda belirtilen kriterlere uygun öğrencilerimizin Harran Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına müracaat etmelerini vatandaşlarımızın bilgilerine sunarız.

Öğrencilerimiz öğrenci belgeleri ile birlikte 09/09/ 2024 tarihine kadar Harran Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına başvurabilirler” dedi.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın