Şanlıurfalı çiftçileri heyecanlandıracak haber

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı  Ahmet Bağcı ve Tarım İşletmeleri Genel Müdürü Hasan Gezginç ile bir araya gele...

 Şanlıurfalı çiftçileri heyecanlandıracak haber

11.08.2023 - 11:48

Güncelleme : 11.08.2023 - 11:48

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı  Ahmet Bağcı ve Tarım İşletmeleri Genel Müdürü Hasan Gezginç ile bir araya gelerek kentte bulunan çiftçilerin sorunlarını dile getirdi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, Hikmet Başak, İbrahim Eyyüpoğlu, Abdurrahim DusakCevahir Asuman Yazmacı ve Faruk Pınarbaşı, çiftçilerin karşılaştığı sorunları gidermek amacıyla önemli bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bu özel buluşma kapsamında, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı  Ahmet Bağcı ve Tarım İşletmeleri Genel Müdürü Hasan Gezginç ile bir araya gelindi.

Ziyaret hakkında AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Hikmet Başak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Tarım ve tarıma dayalı ihracat üssü olan şanlı şehrimizin milletvekilleri olarak, Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Sn. Dr. Ahmet Bağcı ve Tarım İşletmeleri Genel Müdürü Sn. Dr. Hasan Gezginç’i ziyaret ettik. Şanlıurfamızın en önemli tarım merkezlerinden biri olması sebebiyle, çiftçilerimizin beklentilerini, sorun ve şikayetlerini dile getirdik. Sn. Bakanımıza ve genel müdürümüze misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bu görüşme, Şanlıurfa’nın  tarım sektörünün yaşadığı güncel meseleleri ele almak ve çiftçilerin taleplerini doğrudan yetkililere iletmek adına önemli bir fırsat sağladı.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın