Şanlıurfa’da yeni İl Başkanı belli oldu

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığına Abdullah Yeşil’in yerine siyasi işler Başkanı olan iş insanı Abdulkadir Karakeçili getirildi. ...

 Şanlıurfa’da yeni İl Başkanı belli oldu

08.06.2023 - 13:16

Güncelleme : 08.06.2023 - 13:16

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığına Abdullah Yeşil’in yerine siyasi işler Başkanı olan iş insanı Abdulkadir Karakeçili getirildi.

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığında değişim rüzgarı esiyor. 4 yıldır Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı görevini yürüten Abdullah Yeşil’in yerine yeni bir isim getirildi. Yeşil’den boşalan  Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı koltuğuna Abdulkadir Karakeçili atandı.  Karakeçeli’nin daha önce İl Başkanlığında siyasi işler Başkanı olarak görev yaptığı öğrenildi.

İş İnsanı olan Abdulkadir Karakeçeli bundan sonraki süreçte Gelecek Partisini Şanlıurfa’da temsil edecek. Eski İl Başkanı Abdullah Yeşil de atama sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Yeşil, İl Başkanlığına getirilen Abdulkadir Karakeçili’ye başarılar diledi. Abdullah Yeşil ayrıca Parti görevlilerine ve Şanlıurfalılara da teşekkür etti.

“ŞANLIURFA’LI HEMŞEHRİLERİMİZE  TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Abullah Yeşil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi.

“Kurucular K. Üyeliğini ve Şanlıurfa Kurucu  İl Başkanlığını Yaptığım  @GelecekPartiTR Şanlıurfa İl Başkanlığını @ak_karakecili  Kardeşimize Devrettik. 4 Yıl Boyunca Beraber Çalıştığımız Tüm Gelecek Ailesine ve Şanlıurfa’lı Hemşehrilerimize  Teşekkür Ediyorum.”

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın