Şanlıurfa’da DEDAŞ 26 Eylül elektrik kesintilerinin yapılacağı ilçeleri açıkladı!

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş, Şanlıurfa’da 26 Eylül Salı günü elektrik kesintileri uygulanacak ilçe ve sokakları açıkladı.

 Şanlıurfa’da DEDAŞ 26 Eylül elektrik kesintilerinin yapılacağı ilçeleri açıkladı!

25.09.2023 - 22:17

Güncelleme : 25.09.2023 - 22:17

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş, Şanlıurfa’da 26 Eylül Salı günü elektrik kesintileri uygulanacak ilçe ve sokakları açıkladı.

Şanlıurfa, 26 Eylül 2023 tarihinde Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından planlanan elektrik kesintilerine hazırlanıyor. Vatandaşlar, elektrik kesintileri hakkında bilgi sahibi olabilmek ve mağduriyet yaşamamak için detayları araştırıyorlar.

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından yapılan açıklamaya göre, belirli ilçelerde ve mahallelerde elektrik altyapı çalışmaları nedeniyle planlı kesintiler yapılacak.

 

İşte Şanlıurfa’da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ve mahalleler:

SURUÇ İlçesi:

Hürriyet

Yenişehir

Yıldırım

Mürşitpınar

Demokrasi

Binatlı

Yıldız

Çanakçı

Çaykara

Alanyurt

Kurutepe

Tokçalı

Özgören

Günebakan

Mertismail

Köseler

Tavşanköy

Üveçli

Yönlü

Yalınca mahallelerinde direk tipi trafo postası bakım çalışması nedeniyle saat 13.00 ile 18.00 arasında enerji kesintisi yaşanacaktır.

SİVEREK İlçesi:

Dicle

Hayriye

Bağlar

Fırat

Şair İbrahim Rafet

Hamidiye

Abdalağa

Haliliye

Kale

Hasan Çelebi

Gülabibey mahallerinde Fırat mahallesinde yapılan yeni tesis çalışmasından dolayı 09.00 – 17.00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacaktır.

KARAKÖPRÜ İlçesi:

Küçüktülmen

Korukezen

İsaören

Tülmen

Kırkpınar

Mustafacık

Öğütçü

Büyükkargılı

Esemkulu

Yarımtepe

Günışık

Maşuk

Hisarlar

Çatak

Kevik

Tatarhüyük

Yalıntaş mahallelerinde ekipler tarafından iletken çekimi yapılacağından dolayı saat 09.00 ile 18.00 arasında elektrik kesintisi yapılacaktır.

HİLVAN İlçesi:

Kalınbayat

Yedikuyu

Konaç

Gümüştaş

Eğerkıran

Ustahasan

Gölcük mahallerinde 3 seviye bakım çalışması nedeniyle saat 09.00 ile 18.00 arasında planlı elektrik kesintisi yapılacaktır.

EYYÜBİYE İlçesi:

Bakışlar

Uluköy

Kubacık

Gözeller

Ulucanlar

Görenler

Vergili

Küpeli

Banarlı

Seksenören mahallerinde direk tipi trafo bakımı yapılacağından dolayı saat 13.30 ile 18.00 arasında elektrik kesintisi yapılacaktır.

BOZOVA İlçesi:

Yaylak

Narsait

Köseşahin

Küpeli

Gözenek

Norçin

Hacılar

Koçveran

Koçhisar

Türkmenören

Dutluk

Kargılı

Karacaören

Maşuk mahallerinde Yaylak Mahalesi’nde bulunan Yaylak Kök binasından Koçhisar Çıkışı’nda 3. seviye bakım çalışması sebebiyle saat 07.00 ile 17.00 arasında enerji kesintisi uygulanacaktır.

AKÇAKALE İlçesi:

Donandı

Sakça

Onortak

Aşağıbeydaş

Sevimli

Yukarıbeydaş mahallelerinde og hat bakımı yapılacağından dolayı saat 08.00 ile 18.00 arasında enerji kesintisi yapılacaktır.

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş, kesinti süreleri boyunca vatandaşların gerekli önlemleri almalarını ve planlarını buna göre düzenlemelerini önermektedir. Kesinti tarihleri ve saatleri konusunda daha fazla bilgi almak için Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş’nin resmi iletişim kanallarını kullanabilirsiniz.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın