Şanlıurfa’da bir kişi sulama kanalına atladı

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde bir kişi DSİ’ye ait sulama kanalına atlayarak intihar etmek istedi. Atlayan şahsı İtfaiye ve Polis ekipleri kurta...

 Şanlıurfa’da bir kişi sulama kanalına atladı

15.06.2023 - 12:58

Güncelleme : 15.06.2023 - 12:58

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde bir kişi DSİ’ye ait sulama kanalına atlayarak intihar etmek istedi. Atlayan şahsı İtfaiye ve Polis ekipleri kurtardı.

Olay Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Karşıyaka mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre J.Y isimli bir şahıs DSİ’ye ait sulama kanalına atladı. Durumu fark eden vatandaşlar İtfaiye, Polis ve Sağlık ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen İtfaiye ve Polis ekipleri atlayan şahsı sudan çıkarmak için çalışma başlattı. Ekipler kısa süre sonra şahsı sulama kanalından çıkarmayı başardı.

J.Y isimli şahıs olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Kanala atlayan J.Y isimli şahıs hastanede tedavi altına alındı. Şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın