ŞANLIURFA PLATFORMU İSTANBUL İL TEMSİLCİSİ AYDIN’IN ŞANLIURFA ZİYARETLERİ

Şanlıurfa Platformu İstanbul İl Temsilcisi Edibe Aydın Şanlıurfa’da bir dizi etkinlikler...
 ŞANLIURFA PLATFORMU İSTANBUL İL TEMSİLCİSİ AYDIN’IN ŞANLIURFA ZİYARETLERİ

27.05.2022 - 17:30

Güncelleme : 27.05.2022 - 17:30
Şanlıurfa Platformu İstanbul İl Temsilcisi Edibe Aydın Şanlıurfa’da bir dizi etkinliklere imza atıyor.
Genel Başkanlığını Habip Çadırcı’nın yaptığı Şanlıurfa Platformu İstanbul İl Temsilcisi Edibe Aydın bir dizi faaliyette bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.

Öncelikle Yakup Kalfa İlkokulunda kendi adını taşıyan Edibe Aydın kütüphanesini ziyaret etti.Öğrencilere kitap ,kırtasiye malzemeleri dağıttı.Fakir öğrencilere giyecek yardımı yaptı.

Bir sonraki durak,Şanlıurfa Özel Nesil Okuluydu.Burada Edibe Aydın hoca,Sınav Kaygısı ile Baş Edebilme,Sınavda uygulanacak yöntemler, Sınavda Nasıl Başarılı olunur,konularında seminer verdi. Seminerden sonra öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Daha sonra,Şanlıurfa Platformu İstabul İl Temsilcisi Aydın okulu gezdi ve okulla ilgili düşüncelerini şöyle açıkladı ; Okul fiziksel altyapı olarak çağdaş standartta. Okul kurucuları Hamza Aybakan,Mehmet Işıkyıldız ve Serap Bucak’ı böyle bir eğitim kurumunu Şanlıurfa’ya kazandırdıkları için teşekkür ediyorum.Fırsat bulursam Şanlıurfa’daki diğer özel okullarıda ziyaret edeceğim,dedi.

Aynı günün akşamı Şanlıurfa Platformu adına,Şanlıurfa’nın kültür insanlarını ağırladı.Şanlıurfa’nın kültür ve sanat değerleri konuşuldu.Toplantı esnasında Ankara’dan Şanlıurfa Platformu Habip Çadırcı’da telefonla katılım sağladı. Konuşulan konular arasında ;

– Şanlıurfa’nın geçmişteki tarihi değerlerinin tahrip edilerek,yerleşim alanı haline getirilmesi,

– Çarpık kentleşme,

– Çarpık kentleşmeyi önlemek için bilinçli projelerin üretilmesi gerekliliği,

– Uydu kentler oluşturulması, gibi konuların yanısıra şiirler okundu,anekdotlar anlatıldı.

 

Toplantıya, UYSAD Dernek Başkanı ve HÜ Öğretim öğretim görevlisi Cuma Hündür,HÜ Öğretim görevlisi Sabri Kürkçüoğlu ve eşi,Şanlıurfa Stad Müdürü Abdullah Canbeyli,UYSAD Genel sekreteri Abdülhamit Pehlivan,Hülya Alptekin,Tarih ve Kültür şehri Şanlıurfa grubunun yönetim kurulu üyeleri,Mehmet Emin Gültoprak,Zeki Bitkin,Yusuf Alaybey,Platin Proje

Ltd.Şti.yönetim kurulu başkanı mimar Mehmet Fatih Kahya ve eşi veİnşaat Mühendisi Yusuf Kahya katıldılar.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın