Nihat Çiftçi’den Şanlıurfalı gençler için proje

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Nihat Çiftçi, en genç nüfusa sahip olan Şanlıurfa’da gençlere yönelik çalışmaların yapılması için yet...

 Nihat Çiftçi’den Şanlıurfalı gençler için proje

30.10.2023 - 16:32

Güncelleme : 30.10.2023 - 16:32

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Nihat Çiftçi, en genç nüfusa sahip olan Şanlıurfa’da gençlere yönelik çalışmaların yapılması için yetkililere çağrıda bulundu.

Önceki dönem Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Avukat Nihat Çiftçi, Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip Şanlıurfa’da gençlere yönelik çalışmaların yapılmasını vurgularak, yetkililere proje önerisinde bulundu.

Özelikle Belediyelerin yüksek ödüllü spor, şiir, makale, roman, bilgi ve proje yarışmaları düzenlemesi gerektiğini ifade eden Çiftçi, “Unutmayalım, ödüller, başarının ortaya çakmasında önemli rol oynar” dedi.

“GENÇLERİN ENERJİSİNİ SİNERJİYE ÇEVİRMELİYİZ”

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Nihat Çiftçi, “Yoğun genç nüfusuna sahip olan Şanlıurfa’da, gençlerin enerjisini sinerjiye çevirmeliyiz. Belediyeler, yüksek ödüllü; Spor, şiir, makale, roman, bilgi ve proje yarışmaları düzenlemelidir. Unutmayalım! Ödüller, başarının ortaya çakmasında önemli rol oynar” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın