Mimar Bahattin Çelik: Silah ve bıçak zoruyla tweetimi sildiler!

Şanlıurfa’ya yönelik zaman zaman sosyal medya hesabından projeler paylaşan Mimar Bahattin Çelik, dün akşam Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin hizmet binası için tahsis edilen arsayla ilgili attığı tweetin Em...

 Mimar Bahattin Çelik: Silah ve bıçak zoruyla tweetimi sildiler!

12.12.2021 - 13:45

Güncelleme : 12.12.2021 - 13:45

Şanlıurfa’ya yönelik zaman zaman sosyal medya hesabından projeler paylaşan Mimar Bahattin Çelik, dün akşam Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin hizmet binası için tahsis edilen arsayla ilgili attığı tweetin Emin Yetim ve adamları tarafından silah ve bıçak zoruyla silindiği iddia etti.

 

Silindiği öne sürülen paylaşımında Çelik “Çevik kuvvet kavşağının yanında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine 78 dönümlük şehrin en değerli arsasını belediye binası yapılması için tahsis ettiler. Aradan yıl geçti proje bile yapılmadı. Büyükşehir belediyesi arsaya bina yerine beton santrali mi yaptı? Tahsisin amacı bu muydu? “ ifadelerini kullandı.

 

Yaptığı paylaşımı tekrar paylaşan Çelik, bu kez “Dün akşam atmış olduğum bu twet için bugün Emin yetim ve 4 adamı tarafından silah ve bıçak zoruyla telefonumu elimden alınarak twitimi sildiler. TEKRAR ATIYORUM! Ben Urfa’nın yararına olacak her şeyi gür sesle söylemeye devam edeceğim! Bu baskılarla ve tehditler bizi susturamaz !!” dedi.

Şanlıurfaspor Başkanı da olan Emin Yetim’e ait firma Çevik Kuvvet Kavşağının inşaatı çalışmalarında yer almıştı. Söz konusu arsa Yetim’in yol yapımı için kullandığı şantiyeye yakın bir noktada yer alıyor. Yetim’den henüz bu iddialara ilişkin bir açıklama yapılmadı.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın