Görüntüler gündem olmuştu: Bakan Nebati konuştu!

THY uçağında yaşanan gerginlikle ilgili konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Millet iradesini içine sindirememiş bir grubun sözlü sat...

 Görüntüler gündem olmuştu: Bakan Nebati konuştu!

31.05.2023 - 13:05

Güncelleme : 31.05.2023 - 13:05

THY uçağında yaşanan gerginlikle ilgili konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Millet iradesini içine sindirememiş bir grubun sözlü sataşmasına maruz kaldım. O şahıslara milletimizin demokratik tercihlerini artık kabullenmeleri gerektiğini hatırlattım” ifadelerini kullandı .

29 Mayıs Pazartesi günü Ankara’dan İstanbul’a uçuş yapacak olan Türk Hava yollarına ait bir uçağın rötar yapması Şanlıurfalı Hazine ve Maliye Bakanı ve Ak Parti Mersin Milletvekili Nureddin Nebati ile yolcular arasında tartışmaya neden oldu. Vatandaşlar Bakan Nebati’nin geç kaldığından dolayı uçağın geç hareket ettiğini ifade ederek tepki göstermişti.

Sosyal medyada paylaşılan video kısa sürede gündem oldu. Konuyla ilgili 2 gündür sessizliğini koruyan Bakan Nebati, o anları anlattı.

 

Bakan Nebati “Millet iradesini içine sindirememiş bir grubun sözlü sataşmasına maruz kaldım. O şahıslara milletimizin demokratik tercihlerini artık kabullenmeleri gerektiğini hatırlattım” dedi.

“HAZMEDECEKSİNİZ, BU KADAR BASİT”

Bakan Nebati’ye tepki gösteren yolcuların “Hak, hukuk, adalet” sloganları attığı duyulurken Bakan Nebati “AK Parti kazandı, cumhurbaşkanı kazandı, hazmedeceksiniz bu kadar basit” ifadelerini kullanıyor.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın