GMYK ÜYESİ ESSUM ARSLAN’DAN KANAL B’YE ZİYARET 

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi (GMYK) Essum Arslan, İl Başkanı Fatih Keleş ile birlikte Kanal B Zonguldak Bürosunu ziyaret etti. Arslan’ı, Kanal B Zonguldak Temsilcisi V...

 GMYK ÜYESİ ESSUM ARSLAN’DAN KANAL B’YE ZİYARET 

26.05.2021 - 16:42

Güncelleme : 26.05.2021 - 16:42

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi (GMYK) Essum Arslan, İl Başkanı Fatih Keleş ile birlikte Kanal B Zonguldak Bürosunu ziyaret etti. Arslan’ı, Kanal B Zonguldak Temsilcisi Volkan Haberal karşıladı. Ziyarete ilişkin açıklama yapan Arslan, DEVA Partisi’nin amaç ve hizmetlerinden bahsetti. Arslan; “Zonguldak’a ikinci gelişim.İlk gelişimde bir takım ziyaretlerde bulunduk. Önemli STK’ları ziyaret ettik, esnafımızla buluştuk ve Zonguldak’ın genel insan yapısı bana çok iyi geldi.Sıcak, derdini anlatmaktan çekinmeyen,sorunları dile getiren, bir vatandaş topluluğuyla karşılaştık.Zonguldak halkının teveccüğünede teşekkür ediyoruz.Bu gelişimin sebebi ise Zonguldak Merkez İlçe Kongremizi yapmak.İnşallah hem partimize hem deZonguldak’a hayırlı uğurlu olur.Tabi bu dönem Çok önemli,biz DEVA Partisi kadroları olarak sürekli vatandaşımızla bir aradayız.Gittiğimiz her yerde birebir temaslarda bulunmaya çalışıyoruz.Ve sorunlarını dinliyoruz vatandaşlarımızın.Türkiye’nin gündemi hemipimizi üzen bir vaziyette yaygın medyada konuşulmasada sosyal medya üzerinden 50 milyona yakın insana ulaşan bir kişinin, açıklamalarına dair tek kelime duyamadığımız hatta bu açıklamaları yok sayan ama ülkenin aslında karanlık bir tarafının ne kadar yoğun hissedildiğinide anladığımız bir süreçten geçiyoruz.Tabi  bu ülkenin gerçek gündemi değil.Bu zaten olmaması gereken bir süreç.Ülkenin gerçek gündemi ise bu karanlık süreçte vatandaşın açlığı,esnafın yaşadığı sıkıntılar,insanların evine ekmek götürememesi.Hatta gençlerin,maalesef intiharları.bunlarda hi. Konuşulmayan meseleler.DEVA Partisi,Türkiye’nin gerçek gündemlerini,gerçek bakış açılarıyla izleyen,takip eden ve bunlar için gerçek çözümler üreten bir parti.Hatta size şunu da söyleyeyim,Türkiye bu gündemlerle boğuşurken,biz  ülkede iktidar olduğumuzda ilk 90 günde ve ilk 360 günde bu ülkeyi nasıl  yöneteceğimizi  tüm politika başkanlarımızla çalışıyoruz şu an da.DEVA Partisi hamaset yapmaz.DEVA Partisi,acaba yarın ne olacak diye düşünmez.Biz yarını nasıl yönetebiliriz diye düşünür.Umarım ampullerin söndüğü ama ülkenin karanlıktan kurtulduğu güzel yarınlar bizi bekliyordur.” dedi.

“BAŞKAN VE ÜYELERİMİZ, ZONGULDAK İÇİN EN İYİSİNİ YAPACAKTIR” 

Öte yandan Arslan, bugün gerçekleştirilecek DEVA Partisi Merkez İlçe Kongresi ile ilgili de konuştu. Arslan; “Merkez ilçemize Umut Metin bey genç ve enerjisi yüksek,bir il başkanımız görev almaya başlayacak gibi görünüyor.Eğer,ikinci bir aday olmazsa.Bugün demokratik bir süreç geçireceğiz.Umut bey bu işe talip ama benim bildiğim kadarıyla şu ana kadar başka bir talip olmadı.İnşallah seçimin,delegelerimizin kararı Zonguldak için hayırlı uğurlu olur.Ben inanıyorum,sayın Fatih Keleş ve diğer ilçe başkanlarımız,tüm üyelerimiz Zonguldak için en iyisini yapacaktır.” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın