Filenin Sulatanlarına tebrik mesajları yağdı!

2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda Sırbistan'ı finalde mağlup ederek Avrupa Şampiyonu olan A Millî Kadın Voleybol Takımı'na siyaset dünyasından tebri...

 Filenin Sulatanlarına tebrik mesajları yağdı!

04.09.2023 - 9:01

Güncelleme : 04.09.2023 - 9:01

2023 CEV Avrupa Şampiyonası’nda Sırbistan’ı finalde mağlup ederek Avrupa Şampiyonu olan A Millî Kadın Voleybol Takımı’na siyaset dünyasından tebrik mesajları yağdı.

Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde nefes kesen bir mücadele sonunda Sırbistan’ı 3-2 yenerek Avrupa Şampiyonu oldu. Avrupa Şampiyonluğu sonrası Filenin Sulatanlarına tebrik mesajları yağdı.

2023 CEV Avrupa Şampiyonası’nda Sırbistan’ı finalde mağlup ederek Avrupa Şampiyonu olan A Millî Kadın Voleybol Takımı’na siyaset dünyasından gelen tebrik mesajları şu şekildedir:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tebrik mesajında şunları söyledi: “2023 CEV Avrupa Şampiyonu unvanını kazanarak tüm Türkiye’ye büyük bir gurur yaşatan A Millî Kadın Voleybol Takımımızı, yani Filenin Sultanları’nı canı gönülden tebrik ediyorum.”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, takıma duyduğu gururu ifade ederek şunları söyledi: “Harikasınız Filenin Sultanları. Sizlerle gurur duymamak elde değil. Milletler Ligi zaferinin ardından 2023 CEV Avrupa Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonu olmanız, A Milli Kadın Voleybol Takımımızın kalitesini bir kez daha kanıtladı. Bu büyük başarıyı elde etmelerinde emeği geçen tüm sporcuları, teknik ekibi ve yöneticileri yürekten tebrik ediyorum.”

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ise şunları dile getirdi: “A Milli Kadın Voleybol Takımımızın 2023 CEV Avrupa Şampiyonası zaferi, Türk voleybolunun yükselen değerini bir kez daha gösterdi. Hem Milletler Ligi şampiyonluğu hem de Avrupa Şampiyonası zaferiyle dünya genelinde adını duyuran Filenin Sultanları’nı gönülden tebrik ediyorum. Sporun bu muhteşem zaferine katkıda bulunan sporcular, teknik heyet, yöneticiler ve sporseverler, Türkiye’yi ‘voleybol ülkesi’ olarak temsil etmeye devam ediyor. A Milli Kadın Voleybol Takımımıza gelecek müsabakalarda da başarılar diliyorum.”

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın