Düğün yolunda 4 kişi can verdi

Batman’dan Mardin’e düğüne gitmek isteyen bir ailenin pikabı  Batman-Kozluk karayolunda tır ile çarpıştı. Meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kay...

 Düğün yolunda 4 kişi can verdi

20.08.2024 - 16:59

Güncelleme : 20.08.2024 - 16:59

Batman’dan Mardin’e düğüne gitmek isteyen bir ailenin pikabı  Batman-Kozluk karayolunda tır ile çarpıştı. Meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ise yaralandı.

Kaza, Batman-Kozluk karayolu Devecik mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre yolun tek şeritte düştüğü bölümde 06 FC 6240 plakalı pikap ile 23 BF 009 plakalı tır, sürücülerinin kontrolünden çıkarak kafa kafaya çarpıştı.

Düğün yolunda 4 kişi can verdi

Kozluk karayolu Devecik mevkisinde meydana gelen kazayı gören vatandaşlar durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri pikapta bulunan aynı aileden Medeni İba, Remziye İba, Neslihan İba ve Mensure Güler’in hayatını kaybettiğini, tır sürücüsünün ağır yaralandığını belirledi.

Düğün yolunda 4 kişi can verdi

Aynı aileden Medeni İba, Remziye İba, Neslihan İba ve Mensure Güler’in cenazeleri otopsi yapılmak üzere Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, yaralı ise hastanede tedavi altına alındı.

Düğün yolunda 4 kişi can verdi

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın