CHP’nin İlk milletvekili Adayı Demir Sahada

 CHP’nin İlk milletvekili Adayı Demir Sahada

28.07.2022 - 14:15

Güncelleme : 28.07.2022 - 14:15
Cumhuriyet Halk partisi’nin ilk adayı olan İlhan Demir sahaya inerek çalışmalara başladı.
Şanlıurfa Kısas doğumlu olan Şanlık Mdürlüğündenemekli olduktan sonra  iş dünyasına atılan İlhan Demir CHP’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Yıllardır siyasetçi bir aileden gelen Urfa’nın etkili isimlerinden biri olan İlhan Demir çevresi ve ailesi ile birlikte siyasete ciddi katkılar sunacak. Özelikle Harrana, Akçakale, Harran Şanlıurfa merkez ve köylerde, Kısas, Sırrın ve Akbayır’da etkin ismi olan Demir milletvekili aday adayı Şanlıurfa siyasetine renk katacak.

Bu kapsamda Şanlıurfa’da bulunan gazete, televizyon ve internet haber sitelerini ziyaret ederek çalışmalarına start veren Demir, Yeniurfa Gazetesinide ziyaret ederek; Genel yayın koordinatörümüz Mehmet Canbek ile bir süre sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu.  

CHP Aday adayı İlhan Demir adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: Şanlıurfa halkının özellikle yıllardır bölgede yaşanan sıkıntıları, bölge halkının sorunlarını Ankara’da yüksek sesle dillendirmek amacıyla aday adayı olduğunu belirten  Demir, Bölgede var olan sorunları meclis’e taşıyacağını kaydetti. Sessizler ve çığlığı duyulmayanların sesi olmayı hedeflediğini ifade eden Demir, “CHP’nin bölgede daha etkin olması için yola çıktım. İnşallah bu yolda muvaffak olacağıma inanıyorum. Ailemden ve çevremden büyük destek aldım. Yapılacak olan seçimde aday olacağımı şimdiden duyurmak istedim. Bana destek veren tüm Aile büyüklerime teşekkür ediyorum. Bundan böyle dün alandaydık, bugün alandayız, yarında alanda olacağız” dedi.

 

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın