Belediyeden vatandaşlara deprem uyarısı!

Bozova Belediyesi, deprem sonrası devam eden hasar tespit çalışmalarıyla ilgili vatandaşlara uyarıda bulundu.
 Belediyeden vatandaşlara deprem uyarısı!

27.02.2023 - 13:31

Güncelleme : 27.02.2023 - 13:31

Bozova Belediyesi, deprem sonrası devam eden hasar tespit çalışmalarıyla ilgili vatandaşlara uyarıda bulundu.

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen 7.7 ile 7.6 depremin ardından Şanlıurfa’da birçok bina yıkıldı binlerce binada hasarlar oluştu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ekipleri hasarlarının tespiti için Şanlıurfa ve ilçelerinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Bozova Belediyesi de devam eden hasar tespit çalışmalarıyla ilgili vatandaşlara önemli uyarıda bulundu.

“1 AYLIK İTİRAZ SÜRESİ BULUNMAKTADIR”

Bozova Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; “İlçemizde hasar tespit çalışmaları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ekipleri tarafından devam etmektedir. Vatandaşlarımız e-devlet (http://turkiye.gov.tr) veya http://hasartespit.csb.gov.tr adresi üzerinden bilgileri ile sorgulama yaparak hasar durumlarını öğrenebilirler. Hasar tespit sonuçlarının mahalle muhtarlıklarında ilan edilmesinin ardından sonuçlara 1 aylık itiraz süresi bulunmaktadır. Hasar tespit sonuçları mahalle muhtarlıklarında ilan edilmesinin ardından, 1 aylık itiraz süresi bulunmaktadır. Bu süre içerisinde vatandaşlarımızın E-Devlet veya İletişim Ofislerinden yapacağı itiraz başvurusu ile yeniden hasar tespiti yapılarak sonuçlar kesinleşecektir” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın