Atilla ailesi kimi destekleyeceğini açıkladı

Önceki dönem Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, 28 Mayıs seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.

 Atilla ailesi kimi destekleyeceğini açıkladı

24.05.2023 - 13:49

Güncelleme : 24.05.2023 - 13:49

Önceki dönem Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, 28 Mayıs seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine sayılı günler kaldı. İkinci turda en çok oyu alan Cumhur İttifakının adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakının adayı Kemal Kılıçdaroğlu yarışacak.

Bazı kesimler yapılacak seçimlerde hangi tarafı destekleyeceklerini resmen açıklamaya başladı. 2014-2019 yılları arasında Ceylanpınar Belediye Başkanı olarak görev yapan Menderes Atilla da tarafını belli etti.

Atilla, sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak seçimlerde Cumhur İttifakının adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini belirtti. Mendere Atilla “21 bin 256 oy alan sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın birinci olmasına Atilla ailesi seçmelerimiz olarak katkı sağladık.” Dedi.

“HEDEFİMİZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I  BİRİNCİ ÇIKARMAKTIR”

Sosyal medya hesabından videolu açıklama gerçekleştiren Menderes Atilla;

“Atilla ailesine gönül vermiş kıymetli seçmenlerimiz ve değerli hemşerilerim hepinizin bildiği gibi 14 Mayıs seçimlerini geride bıraktık seçim öncesi partilerin adaylarını açıkladıktan sonra seçmenlerimizle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde kendimizce haklı gerekçelerden dolayı biz Atilla ailesi olarak seçmenimize herhangi bir siyasi partiye yönlendirmeyip milletvekili seçme yönünde tercihlerini tamamen seçmenlerimizin kendilerine bırakıp bağımsızlığımızı koruduk biz hiçbir partiye taraf olmadık ancak bizi kırmızı çizgimiz olan hükümetin umudu ve ümidi olan reis cumhurumuz sayın Recep Tayyip Erdoğan’a gönülden çalışıp tüm seçmelerimizle beraber oy verip ilçemizde  21 bin 256 oy alan sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın birinci olmasına Atilla ailesi seçmelerimiz olarak katkı sağladık. Bunun   için seçmenlerimize ve tüm hemşerilerimize bu katkılarından dolayı  teşekkürüm Atilla ailesi olarak teşekkür ederim kıymetli ve değerli hemşerilerimiz cumhurbaşkanı seçimleri bildiğiniz gibi 2. tura kaldı 28 Mayıs ta tekrar yapılacak bize gönül vermiş hemşerilerimden beni ricam tekrar aynı öz veriyle ve heyecanla çalışıp reisi cumhurumuz sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy verip ilçemizde 28 Mayısta yapılacak olan seçimlerde ilçemizde cumhurbaşkanımızı Recep Tayyip Erdoğan’ı   birinci çıkarmaktır.”  İfadelerine yer verdi.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın