Aslantaş, Partilerden Daha Çok Çalışıyor

Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili adayı Abdulkadir Aslantaş çalışmaları ile göz dolduruyor.Seçim çalışmalarına aylar önceden başlayan bütün ilçeleri ziyaret edip halka bir araya geldi. Aslantaş gittiği her yer...

 Aslantaş, Partilerden Daha Çok Çalışıyor

03.04.2023 - 15:23

Güncelleme : 03.04.2023 - 15:23

Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili adayı Abdulkadir Aslantaş çalışmaları ile göz dolduruyor.Seçim çalışmalarına aylar önceden başlayan bütün ilçeleri ziyaret edip halka bir araya geldi. Aslantaş gittiği her yerde aksamları, sorunları not edip ona göre çalışmalar yürütüyor. Sosyal medyada verdiği mesajlarla halkın güveni kazanan Aslantaş özelikle gençler arasında büyük sevgi ve ilgi görüyor. Kurduğu çalışma ekibiyle siyasi partilerden daha çalışıyor. Urfalı Vatandaşlar Aslantaş ile ilgili şunları söylüyorlar ” Abdülkadir bey çok güzel çalışmalar yürütüyor. birebir halkla temas içinde, sorunları yerinde dinliyor. Köyleri , ilçeleri ve Şehir merkezinde çok çalışmalar, ziyaretler yapıyor. Aslında bir yerde siyasi partilere çalışma ders veriyor. Bizlerde vatandaş olarak kendisini milletvekili olarak görmek istiyoruz. Urfanın böylesine, çalışkan, üretken ve sözünün eri olan Vekillere ihtiyacı var. Bu defa Vekilimiz Aslantaş olsun istiyoruz ” diye görüşlerini diler getirdiler.

15 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere az bir zaman kala çalışmalarına devam eden milletvekili aday adayları ve partilerden daha çok çalışan bağımsız Milletvekili adayı Abdülkadir Aslantaş mahalleleri tek tek gezerek vatandaşlarla iç içe olmaya devam ediyor.

Aslantaş son olarak  sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz gün Şanlıurfa Eyyübiye İlçesi Eyyüp Nebi Mahallesinde değerli yol arkadaşımız Sayın Yasin Barlık’ın evine çalışma arkadaşımız Büyükşehir Belediye Encümeni Sayın Hüseyin Kayam ile birlikte misafir olduk. Diyen Aslantaş, Seçime sayılı günler kala bundan sonraki yol haritamız hakkında istişarede bulunduk. Bizleri ağırlayan Sayın Yasin Barlık ve ev sahiplerine ilgi alaka ve misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederiz”. Dedi.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın