Haliliye’de okulu basan velilerden çirkin saldırı!

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde bulunan Konuklu ilkokulunda öğretmen ve okul idarecilerine velilerin saldırmasına ilişkin Şanlıurfa İl Milli Eğit...

 Haliliye’de okulu basan velilerden çirkin saldırı!

24.11.2023 - 9:06

Güncelleme : 24.11.2023 - 10:10

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde bulunan Konuklu ilkokulunda öğretmen ve okul idarecilerine velilerin saldırmasına ilişkin Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tepki gösterdi.

Olay dün Haliliye ilçesine bağlı Konuklu İlkokulunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre Konuklu İlk okulunda Veliler öğretmen ve idareciler arasında bilinmeyen nedenden dolayı tartışma yaşandı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Veli bir öğretmenin burnuna yumruk attı. Saldırıya uğrayan öğretmen ve okul idarecileri darp raporu alarak velilerden şikayetçi oldu.

 

 

 

ŞANLIURFA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN KINAMA

Konulu İlkokulunda yaşanan olayı Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, sosyal medya hesabından şiddetle kınadı.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, X hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ” Öğretmenler Günü’ne bir gün kala, Haliliye ilçesine bağlı Konuklu İlkokulumuzda bir öğrencimizin ailesi tarafından okul idarecilerimize ve öğretmenlerimize yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınıyor, olayda yaralanan öğretmenlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Olay hakkındaki adli süreç yetkililer tarafından titizlikle incelenmekte ve takip edilmektedir. Şanlıurfa İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak olayın yakinen takipçisi olacağız” dedi.

 

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın