TOBB Şanlıurfa Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanları belli oldu

TOBB Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığı'na Mehmet Suphi Karakuş ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığı’na Hatice Kübra İlhan seçi...

 TOBB Şanlıurfa Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanları belli oldu

20.10.2023 - 14:38

Güncelleme : 20.10.2023 - 14:38

TOBB Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığı’na Mehmet Suphi Karakuş ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığı’na Hatice Kübra İlhan seçildi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenen seçimlerde TOBB Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığı’na Mehmet Suphi Karakuş, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığı’na ise Hatice Kübra İlhan seçildi.

Tek liste ile gerçekleşen seçimler sonucunda TOBB Şanlıurfa İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığı’na seçilen Mehmet Suphi Karakuş, seçim sonuçlarının ardından yaptığı açıklamada, “Sevgili Dostlar, bugün TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığı’na seçildim! Hep birlikte daha güçlü ve rekabetçi bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğimizin sözünü veriyorum. Daha parlak bir geleceği birlikte inşa edeceğiz. Destekleriniz için teşekkür ederim.” dedi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yetim de seçim sonuçlarına dair değerlendirmelerde bulunarak, “Bugün yapılan seçimlerde TOBB Şanlıurfa İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığı’na seçilen Sn. Mehmet Suphi Karakuş ile İcra Komite üyelerini tebrik ediyor, ilimiz iş dünyasının genç girişimcileri adına yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

TOBB Şanlıurfa Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimi de Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşti.

Seçim sonucunda TOBB Şanlıurfa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığı’na Hatice Kübra İlhan seçildi. İlhan, seçim sonrası yaptığı açıklamada, ” TOBB Şanlıurfa Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimini odamız ŞUTSO’da gerçekleştirdik. ŞUTSO Başkanımız Sn. Mehmet Yetim’e ve seçime katılan tüm genel kurul üyelerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Dört yıl boyunca beraber çalışmaktan onur duyduğum bize her zaman örnek olan kıymetli Başkanımız Sn. Cevahir Asuman Yazmacı ve icra Kurulundaki tüm üyelerimize emekleri için teşekkürü bir borç bilirim. Yeniden çıktığımız bu yolda amacımız daha fazla kadına dokunarak, kentimiz ve ülkemizde girişimcilik kültürünü daha ileriye taşımak. Doğduğumuz topraklara olan inancımızla üyesi olmaktan gurur duyduğumuz TOBB çatısı altında çalışmaya, üretmeye ve üreten kadının yanında olmaya devam edeceğiz. Destek veren herkese şükranlarımı sunarım. “dedi.

TOBB Şanlıurfa Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu, genç girişimcilerin ve kadın girişimcilerin iş dünyasında daha aktif bir rol oynamalarını teşvik etmek ve iş hayatlarını geliştirmek için çeşitli çalışmalar yürüten önemli bir platform olarak faaliyet gösteriyor. Yeni başkanlar ve yönetimleri, bu amaç doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerdir.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın