Şanlıurfa’da Ramazan ayına özel şok indirim! Fiyatlar sabitlendi

Ramazan ayı yaklaşırken Şanlıurfa’da Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde Ramazan ayına özel indirim kampanyası başlatıldı.

 Şanlıurfa’da Ramazan ayına özel şok indirim! Fiyatlar sabitlendi

06.03.2024 - 10:42

Güncelleme : 06.03.2024 - 10:42

Ramazan ayı yaklaşırken Şanlıurfa’da Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde Ramazan ayına özel indirim kampanyası başlatıldı.

Tüm Türkiye Ramazan ayına hazırlanırken, Şanlıurfa’da faaliyet gösteren Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde Urfalılar için kaçırılmayacak bir indirim kampanyası başlatıldı. Şanlıurfa’da bugün başlayan indirim kampanyası hem vatandaşları hem de çiftçilerin yüzünü güldürecek.

Şanlıurfa’da faaliyet göstermekte olan 19’dan fazla Kooperatif Market Satış Noktasında fiyatlar Ramazan ayı boyunca sabit tutulacak. Urfalı Çiftçilere ise ek olarak indirim ve kampanya düzenleyen Tarım Kredi Marketleri, çiftçilerin yüzünü güldürmeye devam edecek. Urfalı çiftçilere yem, gübre ve ilaçta yüzde 5 oranında indirim uygulandı.

 

ŞANLIURFA’DA RAMAZAN ÖZEL İNDİRİM KAMPANYASI!

Şanlıurfa Tarım Kredi Marketin ramazan ayına özel olan indirim kampanyasında 19’dan fazla market satış noktası bulunan Tarım Kredi’de dev indirim bugün itibariyle başladı. İndirim kampanyası bugünden sonra 14 Nisan’a kadar aralıksız olarak devam edecek.

 

ŞANLIURFA’DA FİYATLAR 41 GÜN SABİT TUTULACAK!

Şanlıurfa Tarım Kredi Marketlerinde satılan temizlik ve gıda ürünlerinin olduğu 1900 üründe fiyatlar 41 gün sabit kalacak.

 

ŞANLIURFA’DA RAMAZAN AYINDA HANGİ ÜRÜNLER İNDİRİMDE?

Tarım Kredi marketlerde, TKK yarım yağlı sütün fiyatı 22.5 TL’den, Anadolu marka makarnanın fiyatı 10.5 TL’den, TMO’nun 5 litrelik Ayçiçek yağının fiyatı 185 TL’den, TK Anadolu 1 kilogramlık Osmancık Pirinç’in fiyatı 44 TL’den, 1 litrelik TKK yağlı sütün fiyatı 24.90 TL’den, TK Anadolu 1 kilogramlık pilavlık bulgurun fiyatı 19.50 TL’den, 5 kilogramlık TK Anadolu unun fiyatı 76.90 TL’den, 1 kilogramlık TK Anadolu nohutun fiyatı 46 TL’den, TMO kırmızı mercimek fiyatı 24 TL’den, 2 kilogramlık Groski pirincin fiyatı 38 TL’den, soğanın kilogram fiyatı 9.90 TL olarak fiyatlar sabitlendi.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın