Şanlıurfa’da DEDAŞ 26 Ocak elektrik kesintilerinin yapılacağı ilçeleri açıkladı!

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. uzun süredir Şanlıurfa’da planlı ve bakım çalışması kapsamında merkez ve 13 ilçelerinde planlı ve bakım çalışması amaç...

 Şanlıurfa’da DEDAŞ 26 Ocak elektrik kesintilerinin yapılacağı ilçeleri açıkladı!

26.01.2024 - 10:07

Güncelleme : 26.01.2024 - 10:07

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. uzun süredir Şanlıurfa’da planlı ve bakım çalışması kapsamında merkez ve 13 ilçelerinde planlı ve bakım çalışması amaçlı 26 Ocak 2024 Cuma günü elektrik kesintilerinin yapılacağı ilçe ve mahalleleri açıkladı.

Şanlıurfa’da uzun süredir gerçekleştirdiği elektrik altyapısı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında ortaya çıkan planlı elektrik kesintilerine ilişkin her zaman detaylı bir bilgi sağlayan Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş., 26 Ocak 2024 Cuma günkü elektrik kesintilerine ilişkin bilgi verdi.

Şanlıurfa’nın merkez ve diğer ilçelerinde plansız elektrik kesintisi yaşanıp yaşanmayacağını da bildiren Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş, Şanlıurfalıların önlem alabilmesi için elektrik kesintilerine dair detaylı bilgi vermeyi ihmal etmedi.

 

ŞANLIURFA’DA ELEKTRİK KESİNTİLERİ LİSTESİ

Elektrik kesintilerini düzenli olarak bildiren Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş., şimdiye kadar elektrik kesintilerinin etkili olacağı mahalle ve sokakları da bildiriyordu. 26 Ocak 2024 Cuma gününe ilişkin ayrıntılı bir liste paylaşan Dicle Elektrik, Şanlıurfa’da elektrik kesintilerinin yaşanıp yaşanmayacağına ilişkin tüm soru işaretlerini giderecek bir duyuru gerçekleştirdi.

 

4 İLÇEDE ELEKTRİKLER KESİLECEK

Dicle Elektrik, Suruç, Siverek, Eyyübiye ve Birecik ilçelerinde bulunan bazı kırsal mahallelerinde elektrik kesintilerinin yaşanacağını açıkladı.

SURUÇ

Hacılı  Eskiören ,Köseveli , Ezgil , Bellik , Yeğen , Ürkütlü , Yanaloba , Ağırtaş , Yurtçiçeği , Yağışlı , Kalkanlı , Bilge , Dumlukuyu , Kızılhüyük , Çomak , Aşağıkarıncalı , Dinlence , Cumhuriyet , Ölçektepe , Zeyrek , Yukarıbostancı , Karahüyük , Orta Bostancı , Saygın , Dağören mahallelerinde Birecik yağışlı köyünde müşterek hattın altına kurum personelleri tarafından sayaç montajı yapılacağından dolayı saat 14.00 ile 16.00 arasında enerji kesintisi olacak.

SİVEREK

Yücelen , Üstüntaş , Güvenli , Dicle , Gözelek , Hayriye , Bağlar , Fırat , Ayvanat , Şirinkuyu , Şair İbrahim Rafet , Hamidiye , Abdalağa , Haliliye , Kale , Hasan Çelebi , Gülabibey , Karakoyun mahallelerinde OSOS saha operasyonları biriminde OSOS çalışması yapılacağından dolayı saat 09.00 ile 14.00 arasında elektrik kesintisi yaşanacaktır.

EYYÜBİYE

Yeşildere , Ovabeyli , Uğurlu , Yukarıçaykuyu, Sultantepe , Açmalı , Gelincik , Küçükhan , Bildim , Çamurlu , Altın , Külünçe , Beyazyaprak mahallelerinde Düsop çalışmasından dolayı saat 09.00 ile 16.30 arasında enerji kesintisi yapılacaktır.

BİRECİK

Altınova , Tavşanören , Macunlu , Balaban , Hilalli , Gürkuyu , Günece , Beyburcu , Özmüş , Söğürtlen , Damlıca , Özveren , Karababa , Yeniakpınar , Günışığı , Akpınar , Meyanca , Böğürtlen , Boztepe , Sekili , Sumaklı , Kural , Cibinören , İnceler , Haydarahmet , Yuvacık , Yukarıyeniçağ , Dışlık , Ekenek , Ilgar , Uğurcuk | Yılmaz | Tüten | Saha mahallelerinde Gültepe KÖK binasından Böğürtlen çıkışında 3. seviye bakım çalışması sebebiyle saat 09.00 ile 16.30 arasında enerji kesintisi uygulanacaktır.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın