Nihat Çiftçi, aday gibi çalışıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Nihat Çiftçi 31 Mart seçimlerde tekrar aday olup olmayacağını merak edilirken, Çiftçi aday gibi çalış...

 Nihat Çiftçi, aday gibi çalışıyor!

02.11.2023 - 13:23

Güncelleme : 02.11.2023 - 13:23

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Nihat Çiftçi 31 Mart seçimlerde tekrar aday olup olmayacağını merak edilirken, Çiftçi aday gibi çalışmalarını sürdürüyor.

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçime sayılı günler kaldı. Bazı adaylar adaylığını açıklarken Şanlıurfa eski Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, görev verilirse hazır olduğunu belirterek yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yaklaşık 19 yıllık bir yerel yöneticilik deneyimi bulunan ve döneminde önemli projelere imza atan Avukat Nihat Çiftçi, 31 Mart 2024’te yapılacak olan seçimlerde görev verilirse her zaman hazır olduğunu belirterek, Vatandaş, esnaf ve Mahalle gazilerini ara vermeden ziyaretlerini devam ediyor.

Çiftçi son olarak Şanlıurfa Müteahhitler odası başkanı ve üyelerin katılımıyla yapılan rutin aylık toplantımızı katıldı. Ardından bir grup vatandaşla bir araya geldi.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın