Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa’ya geliyor!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Eylül tarihinde Şanlıurfa’da gerçekleştirilecek CHP Yerel Yönetimler Şanlıurfa Bölge Toplantısı'na başkan...

 Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa’ya geliyor!

26.09.2023 - 16:57

Güncelleme : 29.09.2023 - 14:36

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Eylül tarihinde Şanlıurfa’da gerçekleştirilecek CHP Yerel Yönetimler Şanlıurfa Bölge Toplantısı’na başkanlık edecek. 18 ili kapsayan toplantıda CHP’nin 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere yönelik yol haritası belirlenecek.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Eylül tarihinde Şanlıurfa’ya geliyor. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, 18 ili kapsayan CHP Yerel Yönetimler Şanlıurfa Bölge Toplantısı’na başkanlık edecek. Toplantıda, CHP’nin 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere yönelik yol haritası belirlenecek.

Toplantıya, CHP’nin 18 ilindeki il başkanları, il kadın kolları başkanları, il gençlik kolları başkanları, ilçe başkanları, milletvekilleri ve belediye başkanları da katılacaklar. Bu etkinlik, parti lideri Kılıçdaroğlu’nun bizzat başkanlık edeceği bir organizasyon olması bakımından büyük önem taşıyor.

CHP Şanlıurfa Milletvekili Avukat Mahmut Tanal, bu bölgesel toplantının bir ilk olduğunu ve sembolik bir mesaj içerdiğini belirtti.

Tanal, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile Genel Başkan Yardımcılarımız, Genel Merkez yöneticilerimiz, 18 ilimizden bölge milletvekilleri, yerel yönetim temsilcileri, belediye başkanları, il başkanları, ilçe başkanları, il kadın kolları ve gençlik kolları başkanları, Şanlıurfa ilimize adeta çıkarma yapacaktır” dedi.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın