Siverek’te ‘domates’ yüklü kamyon şarampole devrildi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bugün yaşanan bir kaza, şans eseri yaralanmalara neden olmadı. Alınan bilgilere göre, Siverek ilçesine bağlı Üçkuy...

 Siverek’te ‘domates’ yüklü kamyon şarampole devrildi

01.08.2023 - 0:14

Güncelleme : 01.08.2023 - 0:14

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bugün yaşanan bir kaza, şans eseri yaralanmalara neden olmadı. Alınan bilgilere göre, Siverek ilçesine bağlı Üçkuyu köyünden şehir merkezine domates taşıyan bir kamyonun kaza geçirdiği öğrenildi.

Kaza, Siverek-Karacadağ karayolu üzerinde meydana geldi. Tarlalardan toplanan domatesleri şehir merkezine taşıyan kamyon, Üçkuyu köyü mevkiine geldiği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Ancak, yaşanan bu kaza şans eseri yaralanmalara neden olmadı.

Kamyonun kasasında bulunan domatesler çevreye dağıldı ancak herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı. Kaza sonrasında olay yerine sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, sürücü ve kamyon içerisinde bulunan diğer kişilerin sağlık durumlarını kontrol etti ancak herhangi bir yaralanma tespit edilmedi.

Kaza nedeniyle trafikte herhangi bir aksama yaşanmazken, güvenlik güçleri olayla ilgili inceleme başlattı. Sürücünün ifadesine başvurulacak ve kazanın sebebi belirlenmek üzere teknik incelemeler yapılacak.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaşanan bu kaza, trafik güvenliği ve dikkatli sürüşün önemini bir kez daha hatırlatıyor. Sürücülerin trafik kurallarına uyması ve dikkatli olmaları, kazaların önüne geçmede büyük önem taşıyor. Herhangi bir can kaybı yaşanmaması sevindirici bir durum olmakla birlikte, trafik kazalarının engellenmesi için tüm sürücülerin sorumluluk bilinciyle hareket etmeleri gerekmektedir.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın